« Glazba
objavljeno prije 9 godina
DOĐITE

Al di Meola svira Beatlese u Lisinskom

Dobitnik najviše nagrada prestižnog Guitar Player Magazinea AL DI MEOLA PLAYS BEATLES & MORE U LISINSKOM 21. svibnja 2015. u 20 h

Spektakl u Lisinskom
Spektakl u Lisinskom (Lisinski)
Više o

KD Vatroslav Lisinski

,

Al Di Meola

,

All Your Life

Ostalo je samo još 10 dana do spektakularnog koncerta pripremljenog upravo za Vas - glazbene sladokusce! Al Di Meola, jedan od najprominentnijih gitarističkih virtuoza današnjice dolazi nam u goste 21. svibnja u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog. Ovaj dugo dozivani i s nestrpljenjem priželjkivani gost za svoju zagrebačku premijeru priprema nam potpuno novo i vanserijsko glazbeno iskustvo.

Na albumu"All Your Life" Al Di Meola otkrio je način kako harmonično spojiti svoj specifični glazbeni svijet s onim njegovih idola Lennona, McCartneyja, Harrisona i Stara; te naposlijetku taj čudnovati sklad izvesti uživo na velikoj turneji "Al Di Meola Plays Beatles & More". Pjesme Beatlesa bit će postavljene u sasvim novi kontekst koji jamči posjetiteljima doticaj s još nepoznatim i neviđenim glazbenim iskustvom.

Ovaj akustični Tour de Force već je obišao preko dvadeset američkih i europskih gradova i oduševio tisuće ljudi u rasprodanim dvoranama. Koncerti na ovoj turneji svojevrsni su šlag na tortu ovog izuzetnog kompozitora i velemajstora gitare koji je nakon 20 albuma odlučio odati počast Beatlesima, istražujući i inovirajući glazbu koja je na njega najviše utjecala. "Ja zaista Beatlese smatram razlogom zašto uopće sviram gitaru, oni su bili katalizator između mene i glazbenog svijeta i poticaj da učim svirati", izjavljuje virtuoso najvišeg ranga i poziva naspektakl u Lisinskom koji se nipošto ne smije propustiti.


13.05.2015. 10:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh