« Žene
objavljeno prije 11 godina i 2 mjeseca
ZNALI SMO!

Grudnjaci su potpuno nepotrebni

Nova su istraživanja pokazala da su sva vjerovanja vezana uz grudnjake pogrešna

Djevojke, ne sputavajte se :)
Djevojke, ne sputavajte se :) (Arhiva)
Više o

grudnjak

,

velike grudi

,

grudi

,

kralježnica

Grudnjaci su jedan od onih odjevnih predmeta oko kojih se uvijek lome koplja - žene ih vole i žele, muškarci vole samo izuzetno seksi grudnjake, a ostale bi potpuno izbacili iz upotrebe. Vjerovali ili ne, muškarci su u pravu.

Istraživanje koje je trajalo petnaest godina dalo je rezultate koji će sve dosadašnje paradigme nužno promijeniti, jer grudnjaci podižu grudi samo trenutno, a dugoročno ih spuštaju, te ni na koji način ne olakšavaju teret kralježnici. Zapravo, grudnjaci su potpuno beskorisni i ženama bi bilo bolje da ih uopće ne nose.

Grudnjaci, prema ovom istraživanju, nemaju apsolutno nikakvu anatomsku, fiziološku ili medicinsku svrhu niti korist, a dugoročno utječu na spuštanje grudi, tvrdi voditelj istraživanja Jean-Denis Rouillon, profesor na sveučilištu Besançon.

Stručnjaci su pratili promjene na grudima žena tijekom petnaest godina, a niti jedna od ispitanica nije imala nikakve koristi od nošenja grudnjaka, dok su se one koje su na dvije godine odbacile grudnjak osjećale puno bolje.

Pa, drage naše, poslušajte znanstvenike ...

11.04.2013. 23:05:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh