« Žene
objavljeno prije 2 godine i 4 mjeseca
MA DA?

Grudnjaci su krivi za obješene grudi?

Grudi nemaju baš nikakve prednosti od nošenja grudnjaka, dapače, grudnjaci ih čine obješenima - kažu stručnjaci, a mi im vjerujemo :)

Grudnjak ne da ne pomaže, već odmaže
Grudnjak ne da ne pomaže, već odmaže (Arhiva)
Više o

grudnjak

,

obješene grudi

Grudnjak je dio odjeće koji mnogim ženama radi probleme u životu - te nije udoban, žulja i vidi se, no ipak ga i dalje nose jer bi im trebao osigurati lijepe i čvrste grudi... što je zapravo totalno pogrešan mit, tvrde istraživači.

Ne čudi da su15-godišnje istraživanje proveli na francuskom Sveučilištu Besançon, u zemlji ljubitelja slobodnih grudi, a pokazalo je da svakodnevno nošenje grudnjaka ne samo da uopće ne pomaže grudima u borbi protiv gravitacije, već im u tome i dodatno odmaže.

U istraživanju su sudjelovale žene u dobi od 18-35 godina od kojih polovica nije nosilo grudnjak, a druga polovica jest.

Dugogodišnjim mjerenjem i uspoređivanjem rezultata znanstvenici su zaključili da su žene koje nisu nosile grudnjak imale čvršće grudi od onih koje su ga nosile. Neočekivano, zar ne?

"Grudi nemaju baš nikakve prednosti od nošenja grudnjaka. Dapače, grudnjaci ih čine obješenima", objasnila je profesorica Rouillon koja je provela istraživanje.

Eto, ako više volite slobodne grudi... evo dobrog razloga!

03.12.2018. 21:40:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh