« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 2 mjeseca
HAK

Gorski kotar i Lika pod snijegom, u Primorju jaka bura

Zbog snijega su proglašeni zimski uvjeti na autocesti A 6 na dionici Bosiljevo-Kikovica i cestama u Gorskom kotaru i Lici pa sva vozila moraju koristiti zimsku opremu

Snijeg u Gorskom kotaru
Snijeg u Gorskom kotaru (Željko Šop/CROPIX)
Više o

snijeg

,

bura

,

Lika

,

Gorski Kotar

,

HAK

,

stanje na cestama

Zbog jake bure na dionici Jadranske magistrale (D8) od Novog Vinodolskog do Senja promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle i vozila s natkrivenim tovarnim prostorom ( I. i II. skupinu vozila), a od Senja do Svete Marije Magdalene samo za I. skupinu (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle), izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Zbog snijega su proglašeni zimski uvjeti na autocesti A 6 na dionici Bosiljevo-Kikovica i cestama u Gorskom kotaru i Lici pa sva vozila moraju koristiti zimsku opremu, a za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama promet je zabranjen. Zimski su uvjeti proglašeni i na području Buzeta u Istri. Magla dodatno otežava vožnju na cestama u većem dijelu unutrašnjosti. Kiša i mokri kolnici usporavaju promet u Dalmaciji i Istri. Zbog loših vremenskih prilika i najavljenog daljnjeg pogoršanja, HAK savjetuje vozačima da na put ne kreću bez zimske opreme. (hina/metro-portal)

28.11.2010. 17:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh