« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina
ISPROBAJTE!

Google odabrao najbolje aplikacije i igre za proljetne mjesece - Android Excellence

Google u odabiru aplikacija i igara za Android Excellence zbirku, koristi algoritme, ali i sami provode testiranja na uređajima

Možda je i neka vaša omiljena aplikacija tu?
Možda je i neka vaša omiljena aplikacija tu? (Arhiva/Stocksnap)
Više o

Google

,

Android Excellence

U Google Play Trgovini ima više od dva milijuna aplikacija i igara, a svaki dan se dodaje stotine novih. Kako odabrati najbolje, često zna biti problem. Nudi se sve i svašta, bez obzira radi li se o onima plaćenim ili „besplatnim". Iz tog razloga je Google osmislio prošle godine Android Excellence program, kvartalnu zbirku najboljih Android aplikacija i igara.

Google u odabiru aplikacija i igara za Android Excellence zbirku, koristi algoritme, ali i sami provode testiranja na uređajima. Pri tome prate se sljedeći čimbenici: kvaliteta, korisničko iskustvo i optimizacija s Android sustavom bez obzira na kojem se uređaju izvode. "Big G" je sada objavio popis za travanj 2018. godine.

Najnovija lista uključuje naslove

Igre

Ovaj cjelokupni popis aplikacija i igara nalazi se u Trgovini Play u posebnom prostoru Android Excellence Apps  i  Android Excellence Games.  Je li možda neka vaša omiljena aplikacija ili igra na popisu? 



Piše: Sanja Ledinek
15.04.2018. 16:30:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    igre
    18.01.2019. 23:10
    Into the Dead 2 definitivno najbolja
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh