« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
KONFERENCIJE

Google I / O 2017 – službeno objavljen poziv

I prije službene objave Google I / O 2017 konferencije, bili su poznati mjesto i vrijeme održavanja zahvaljujući rješavačima pet zagonetki na GitHub repozitoriju i nekoliko entuzijasta na Hacker News

Google I / O 2017
Google I / O 2017 (Google)
Više o

konferencija

,

Google I / O 2017

Google je objavio prije nekoliko dana službeni poziv za godišnju Google I / O 2017 konferenciju, koja će se održati od 17. - 19. svibnja, u Shoreline Amfiteatru u Mountain Viewu.

I prije službene objave Google I / O 2017 konferencije, bili su poznati mjesto i vrijeme održavanja zahvaljujući rješavačima pet zagonetki na GitHub repozitoriju i nekoliko entuzijasta na Hacker News.

Registracija službeno počinje 22. veljače i završava 27. veljače. Proces registracije i dalje je pomalo kompliciran kao ranijih godina. Dopušteno je podnijeti samo jednu prijavu po osobi.

Kao i prošle godine, očekuje se da naglasak konferencije bude objava sljedeće verzije Androida te njena dostupnost za programere i entuzijaste. Osim toga, Google bi mogao objaviti izmjene u aplikacijama i cloud proizvodima. Podsjetimo, godinu dana ranije glavne teme konferencije bile su umjetna inteligencija, virtualna stvarnost, Daydream, Allo aplikacije itd.

Piše: Sanja Ledinek
22.02.2017. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh