« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
MA DAJ?

Google će koristiti vaše fotografije za reklame

Kao što je to već radio Facebook, tako će i Google koristiti fotografije svojih korisnika prema novim uvjetima korištenja

I Google trči za novcima
I Google trči za novcima (Arhiva)
Više o

Google

,

uvjeti korištenja

,

fotografije korisnika

Kad vam na pretragama na Googlu počnu iskakati oglasi na kojima će biti i vaš prijatelj koji je ocijenio neke proizvode, nemojte se čuditi nego još jednom pročitajte Uvjete pružanja usluge, preciznije, novu verziju koju je Google objavio u petak.

Od 11. studenog Google će u oglase moći uključiti ime, slike i komentare Google + korisnika, a sadržaj će se povlačiti iz vaših komentara koje ste ostavili na G+ i ostalim servisima tipa Google Playa i YouTube.

Inače su dijeljene preporuke na G+ prisutne kao oznake +1 koje ste stavljali na raznoraznim stranicama, a Google se tu postavio prilično kruto, rekavši da pošto vi sami kontrolirate što dijelite, možete i isključiti prikaz vaših preporuka u oglasima.

Vaše se preporuke neće prikazivati ako su vam od početka postavke tako podešene, no pošto je default prikazivanje, teško da je velik broj korisnika išao to mijenati. Sada hoće, vjerojatno ...

12.10.2013. 17:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh