« Hi-tech
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
ROADSHOW

DELL predstavio nove smjernice poslovanja

U zagrebačkom Golf & Country Clubu Dell je u okviru Dell Roadshow CEE 2013 konferencije predstavio novu poslovnu politiku, kao i nove proizvode

Dell se povlači s burze
Dell se povlači s burze (racunalo.com)
Više o

Dell

,

nova računala

,

Roadshow 2013

,

Inspiron

,

Alienware

Nakon uvodnog govora Filipe Petrović (Marketing Manager for Adriatic and Bulgaria), prvo je predavanje na Dell Roadshow CEE 2013 konferenciji održala Anja Monrad, glavna izvršna direktorica za srednju i istočnu Europu.

Govorila je o strategiji Della te planovima za budućnost nakon privatizacije kompanije. Monrad je rekla kako će sada kao privatna kompanija još više biti orijentirana prema korisnicima. U samoj se kompaniji nije puno toga promijenilo na području samog vodstva, strategije i financija.

S obzirom na promjenu samog tržišta i Dell će se orijentirati na tehnološke inovacije i rješenja koja će korisnicima ponuditi po povoljnim cijenama, uz osjetno bolju podršku korisnicima s obzirom da su sada u potpunosti privatna kompanija, rekla je Monrad.

Korisnici bi trebali imati bolju podršku u enterprise poslovnim rješenjima i serverima, a očekuju se i brojni novi proizvodi (stolna i prijenosna računala, tableti), te širenje na nova tržišta.

Više pročitajte na portalu Racunalo.com.

13.10.2013. 14:19:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh