« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
KONCERTI

Gogol Bordello - ulaznice po 130 kuna do 28. veljače

Poznati upravo po frenetičnim live nastupima, Gogol Bordello i dan danas garancija su najluđeg gypsy punk tuluma za koji rijetko tko može predvidjeti kako će završiti

Nabavite jeftinije ulaznice još danas i sutra!
Nabavite jeftinije ulaznice još danas i sutra! (LAA)
Više o

Zagreb

,

ulaznice

,

Gogol Bordello

,

koncert

,

cijena ulaznica

Gogol Bordello, miljenici domaće publike i predvodnici gypsy punk žanra, nastupaju u Tvornici kulture 15. lipnja u sklopu svoje velike "Pura Vida Conspiracy" turneje. Prva cijena ulaznice od 130 kn na snazi će biti do petka, 28. veljače. Od subote, 1. ožujka cijena im se diže na 150 kn.

Bend koji je obožavan diljem svijeta ovih je dana izrazio svoju potporu ukrajinskoj revoluciji poručivši da "Ukrajina nije predgrađe nego centar". Grupa je još uvijek na turneji na kojoj promoviraju sjajni prošlogodišnji studijski album "Pura Vida Conspiracy", a predvođeni mahnitim Eugene Hutzom na vokalu i dalje ih se svrstava među najbolje live bandove na svijetu. Upravo sljedeći mjesec Gogol Bordello kreću put Kijeva gdje će 21. i 22. ožujka odsvirati dva koncerta.

Band osnovan 1999. u New Yorku do danas je objavio 7 studijskih albuma i svirao vjerojatno u svakom zamislivom kutku zemlje. Poznati upravo po frenetičnim live nastupima, Gogol Bordello i dan danas garancija su najluđeg gypsy punk tuluma za koji rijetko tko može predvidjeti kako će završiti.

Njihov nastup u Tvornici kulture posljednji je veliki zagrebački klupski koncert ove sezone, prije selidbe na otvorene prostore i u festivalsku sezonu.

Ulaznice

Ulaznice u prodaju su po prvoj cijeni od 130 kn i ta cijena bit će aktualna do 28. veljače. Od 01.03. pa sve do dana koncerta iznositi će 150 kn, a na sam dan koncerta cijena će biti 170 kn.

Prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

  • Prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

Koncert Gogol Bordella u Tvornici kulture organizira LAA.

27.02.2014. 13:01:02
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh