« Život
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
EH, DA ...

Gluposti koje slušate svakodnevno... i gade vam se

Neke fore, neke izjave više jednostavno ne drže vodu i nikako ih ne pokušavajte prodati meni i meni sličnim, kaže naš frend Jack Lumber

Ono kad ti prodaju sranja...
Ono kad ti prodaju sranja... (Arhiva)
Više o

gluposti

,

fraze

Gospodo, ovaj post neće biti previše gentlemanski, ali će biti muški, članak u kojem ću reći svima da neke fore, neke izjave više jednostavno ne drže vodu i nikako ih ne pokušavajte prodati meni i meni sličnim. Naslušao sam ih se puno. Uglavnom dovoljno da već na prvu mogu vidjeti koliko doslovno serete.

Vidim toliki potencijal u tebi.

Svi imamo potencijal. I najveća lijenčina kojoj je teško jednom mjesečno poslati mail Zavodu za zapošljavanje kako bi dobio svoju zakonom određenu naknadu za nezaposlene ima neki potencijal. Ako ništa drugo zbog svoje trome i lijene mase koja je na nekoj minimalnoj visini i potencijalne energije. Kad netko tko vas poznaje kaže da imate potencijala, slušajte ga. S druge strane kad netko, nekim čudom, tko vas prvi puta vidi ili vas je tek upoznao kaže da imate potencijala, jedini prikladni odgovor je "Ajde ne seri, kod mene to ne prolazi" (osim u kontekstu one lijenčine prijavljene u Zavod).

Ovo sam/ću učiniti samo za tebe.

Kad mi netko prodaje takve pripovijetke prvo što ću napraviti je odmah uzvratiti uslugu i zauvijek takvog lika izbaciti iz života. Jer to upravo takve osobe i žele - imati vas kao dužnika usluge. Ne vjerujete? Ok, puštam vas da osjetite na vlastitoj koži.

Ne radiš za mene, radiš sa mnom.

Kad ili ako to čujete od svog šefa ili nadređenog, a paralelno s takvim izljevima zadržava svoju šefovsku poziciju, određuje vašu plaću dok sebi isplaćuje veću plaću i prvi je na platnoj listi onda znate da priča gluposti i da želi samo na jedna jeftin, lažljivi način iz vaš izvući maksimum za iste pare.

Sve glupe fraze kojih ćete se naslušati u životu popisao je Jack Lumber na Gentleman.hr

16.05.2017. 15:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh