« Žene
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
(NE)ISKRENOST U VEZI

Glupe laži koje morate prestati govoriti svojim muškarcima

Mislite li i da vaša djevojka ne misli o bivšem, voli vaše prijatelje i ništa ne bi promijenila na vama? Žao nam je, ali vrijeme je da vam netko razbije takve iluzije

Fotografija vijesti
Više o

muškarci i žene

,

ženske teme

,

ljubavne veze

,

laganje

Jeste li i vi jedan od onih muškaraca koji se svako jutro ustaju, rade i na kraju dana dolaze kući, a pritom cijelo vrijeme žive u uvjerenju da ste napokon pronašli osobu koja vas voli, poštuje i obožava koliko zaslužujete? To je baš lijepo i sretni smo zbog vas. I zbog toga će nam ovo što slijedi priuštiti posebno zadovoljstvo. U sljedećih nekoliko minuta razbit ćemo sve vaše iluzije o ženama. Ne zaboravite zavezati pojas.

Laž br. 1: Sve je u redu

Istina: Ozbiljno? Nema šanse da je sve u redu i oboje to znamo. Čak i ako vas smatra savršenim muškarcem s kojim se iznimno ponosi, to nipošto ne znači da vam ne može naći pokoju „sitnu" zamjerku da budete još malko bolji. Ako se već ne radi o odrezanim komadima noktiju koje niste pokupili iz kupaonice, vjerojatno je riječ o vašem pomanjkanju empatije za njezine menstrualne bolove. Bilo kako bilo, kad su žene u pitanju, nikada nije sve u redu. Što se prije s tim pomirite, godine koje slijede bit će vam manje stresne.

Laž br. 2: Veličina nije bitna

Istina: Osim što jest. Priznali mi to sebi ili ne, živimo u svijetu u kojem su veličina, snaga i količina mjerilo apsolutno svega. Žene u tome nisu iznimka, bez obzira na to u što vas pokušavale uvjeriti. Budući da su majstorice u tome, reći će vam što je god potrebno da vam malo pomiluju ego, a to uglavnom rade zato što im je ipak stalo do vas. Unatoč vašoj neimpresivnoj alatki.

Laž br. 3: Nikad nisam bila s boljim od tebe

Istina: Nastavljajući se na logiku iz prethodne točke, žene ovu laž govore isključivo zato što im je, za razliku od vas, jasno da muškarcu prvo treba zadovoljiti glavu između ramena, prije negoli se okušaju u zadovoljenju one druge. Jedan od ključnih preduvjeta za normalno muško funkcioniranje, kako među plahtama, tako i u ostalim aspektima života jest upravo zadovoljen ego. Ako je za to potrebno izreći koju sitnu, nevažnu laž, to je apsolutno mala cijena za dugoročan uspjeh.

Laž br. 4: Zaboravio si, događa se svakome

Istina: Svakome se dogodi da povremeno zaboravi nekakav važan sastanak ili obavezu i s tim moramo živjeti. S druge strane, zaboravljanje godišnjice ili bilo kojeg drugog datuma vezanog za vašu vezu pravi je teroristički napad na žensko srce. I kao kod pravih terorističkih napada, protekom vremena stvari će krenuti dalje, ali nikada neće biti zaboravljene. I budite sigurni da će pritom pobrinuti da ne prođe niti jedna sekunda bez da vas na to podsjeti.

Laž br. 5: Ne bih ništa promijenila na tebi

Istina: Ukoliko se radi o prvih tjedan dana veze, vjerujemo da to doista i misli, stoga je u tom periodu ova laž zapravo produkt zablude, a ne proračunate taktike. S druge strane, ukoliko vam ovako nešto govori nakon dvije godine zajedničkog života, budite sigurni da vam se sprema pravi blitzkrieg, nakon kojeg nećete imati pojma što vam se dogodilo. Kao što smo već rekli, žena će vam uvijek naći neku zamjerku ili nešto što bi promijenila na vama. Što prije to shvatite, dugoročno će vam oboma biti lakše.

Laž br. 6: Volim tvoje prijatelje

Istina: I činjenicu da svaki put kad idemo vani piješ kao svinja. I činjenicu da vikende provodiš na PlayStationu. I činjenicu da u svemu slušaš savjete svoje majke. I još mnogo drugih stvari koje ti govorim da me ne smetaju, a zapravo bih najradije da se odselimo na Aljasku, gdje nas tvoji prijatelji, roditelji i kolege s posla neće moći pronaći.

Laž br. 7: Nikada ne mislim o svom bivšem

Istina: Zamislite da radite nekoliko tjedana na novom radnom mjestu i novi vas šef upita jeste li zadovoljni poslom. Samo bi budala rekla bilo što drugo osim da jest. Ista stvar vrijedi i u vezama. S druge strane, ni mrtvi joj ne smijete priznati da se i vama ponekad „zalomi" koje sjećanje na vašu bivšu.

Laž br. 8: U pravu si

Istina: Žao nam je, ali niste. Nikada. Pomirite se s tim.

22.12.2011. 09:48:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    urbanjungle
    22.12.2011. 11:58
    Prestanite sa slatkim lažima pa ćemo vas manje voljeti i nači si ljubavnicu koja će nam drage volje lagati,slatko i umiljato
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh