« Hrvatska
objavljeno prije 16 dana i 6 sati
POMOĆ

Globalna inicijativa vrijedna 2 milijuna dolara

Mi smo obiteljska kompanija i za nas je solidarnost nešto što nam je blisko srcu i posebno je možemo pokazati sad u ovim iznimno teškim vremenima

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

pomoć

,

#SAVETHENIGHT

Više od 2 milijuna dolara za izravnu pomoć kreativnoj industriji osigurano je kroz globalnu inicijativu #SAVETHENIGHT koju je uslijed pandemije koju je izazvao COVID-19 pokrenula obiteljska kompanija Mast-Jägermeister SE.

Financijska pomoć omogućit će kreativcima koji strastveno rade svoj posao u klubovima, barovima i kreativnim industrijama vezanima uz noćne izlaske da i dalje rade ono što vole, a milijunima ljudi diljem svijeta, koji su uslijed karantene željni noćnih izlazaka, da se zabave kroz online aktivnosti kojima besplatno mogu pristupiti putem web stranice www.save-the-night.com.

Michael Volke, izvršni direktor Mast-Jägermeister SE, izjavio je:

„Mi smo obiteljska kompanija i za nas je solidarnost nešto što nam je blisko srcu i posebno je možemo pokazati sad u ovim iznimno teškim vremenima.  Naš brand i naše poduzeće izraslo je kroz suradnju sa strastvenim "meisterima" - miksolozima, barmenima, glazbenicima i umjetnicima. Zato nam je jedino logično da im sada, kada je najpotrebnije, vratimo kroz ovu konkretnu i praktičnu inicijativu."

Hrvatsku u globalnoj aktivnosti predstavlja DJ Rea Hadžiosmanović.

- Trenutno glazbenici i umjetnici teško opstaju samostalno i potreban im je push institucija, brendova i kompanija kako bi mogli nastaviti raditi svoj posao i kako bi se naša publika mogla senzibilizirati po tom pitanju, izjavila je DJ Rea.

Rea će sudjelovati u aktivnostima Meister Drop In's i Meister Master Classes putem web stranice https://www.save-the-night.com/. Projekt omogućava ljubiteljima dobre glazbe iz cijelog svijeta da rezerviraju svoj besplatni DJ Session ili edukaciju o DJ-ingu u trajanju od pola sata, a kojem mogu pristupiti kroz aplikacije kao što su Skype, Zoom ili Houseparty.  Nakon što završi izvedba, publika je pozvana Reu nagraditi napojnicom u iznosu od 2, 5 ili 10 eura, dok Jägermeister pokriva naknadu za izvedbu.

Osim glazbenika, inicijativa podržava i miksologe, barmene, tattoo majstore i druge kreativce koji su zakinuti jer su zatvoreni barovi i klubovi diljem svijeta.

Tako uz Reu na web stranici https://www.save-the-night.com možete bukirati 50 izvođača i uživati u njihovoj izvedbi, ili se prijaviti za besplatni Meister Mastercass i educirati se o tajnama miksanja savršenog koktela, poslu DJ-a ili umjetnosti tetoviranja.

Rea priprema i jedinstveni DJ nastup koji će kreirati u suradnji sa svojim pratiteljima koji joj putem Instagrama mogu poslati ime svoje najdraže klupske pjesme. Rea će prema tome kreirati DJ mix Inspired by Jägermeister koji će streamati od doma, a prenosit će se 7. svibnja u 19 sati na Instagram profilu Jägermeister Hrvatska.

15.05.2020. 17:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh