« Seks
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
SEKS I GLAZBA

Glazbeni ukus otkriva želi li seks nakon prvog spoja

Sav trud može biti uzaludan ako osoba koju pokušavate osvojiti ima "pogrešan" glazbeni ukus

Country glazba
Country glazba (Free Digital Photos)
Više o

Coldplay

,

seks

,

glazbeni ukus

,

seks za jednu noć

,

glazba za seks

Ako želite preskočiti dugotrajno upoznavanje i što prije s "komadom" završiti u krevetu, prvo pitanje koje biste trebali postaviti glasi: "Kakvu glazbu slušaš?" Naime, prema istraživanju koje je među svojim članovima proveo portal za upoznavanje Tastebuds.fm, glazbeni ukus puno govori o spremnosti na seks nakon prvog spoja.

Rezultati pokazuju da ljubitelji Coldplayja vole pričekati sa seksom, iako su pjesme u izvedbi Chrisa Martina dobar izbor za romantične večeri u dvoje. Neočekivano konzervativni (ili oprezni) su i obožavatelji Lady Gage, Adele, Katy Perry i Kings of Leon.

S druge strane, za seks nakon prvog spoja u prosjeku su najviše spremne osobe koje slušaju Nirvanu, Metallicu, Linkin Park, Kanye West i Gorillaz. Tastebuds.fm je za potrebe istraživanja seksualne stavove svojih članova usporedio s njihovim glazbenim ukusom na stranici Last.fm. 

Da glazba koju slušamo puno govori o našoj osobnosti potvrdili su i psiholozi David Hargreaves i Adrian North. Rokeri su prema istraživanju kojeg su proveli buntovnici, dok ljubitelji popa silno žele pripadati zajednici. Hargreaves i North tvrde da je vjerojatnost da će se ljubitelji potpuno različitih glazbenih stilova međusobno ozbiljno zaljubiti vrlo mala. 

10.05.2011. 07:33:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    SportMagazin
    10.05.2011. 12:43
    je da baš ovo nisam vidio ni čuo ovako glupe zaključke do sada nigdje
  2. avatar
    Wreg
    10.05.2011. 13:58
    Ima smisla skroz... Ali ne direktno. Ljudi koji slušaju različizu glazbu izlaze na drugačija mjesto i kreću se uglavnom u drukčijim krugovima. Po tome su navikli i na različite vrste uleta i na razna očekivanja. Probajte uletit na isti način ženi na cajkama i ženi na muzici 80-ih pa da vidiš :D Uostalom, i same riječi i poruke pjesama različitih žanrova govore o skroz drugim životnim vrijednostima...
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh