« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 8 mjeseci
COOL

Glazbeni maraton u Gjuri2

Nakon trogodišnjeg izostanka live svirki, u Gjuri će se održati zanimljiv festival natjecateljskog karaktera pod imenom „Glazbeni maraton"

Glazbeni maraton
Glazbeni maraton (Gjuro2)
Više o

Gjuro2

,

Goran Kos

,

glazbeni maraton

Nakon dugogodišnje pauze kultni klub Gjuro2 svečano će 26.09.2014. otvoriti svoja vrata. Nakon trogodišnjeg izostanka live svirki, u Gjuri će se održati zanimljiv festival natjecateljskog karaktera pod imenom „Glazbeni maraton" .

Solo izvođači i bendovi će svakog četvrtka i petka zabavljati publiku live svirkama nakon kojih će se održavati slušaone i aftery. Festival Glazbeni maraton je zamišljen na način da u jednoj večeri nastupi 5 izvođača/bendova od kojih će troje sa najviše glasova ići u slijedeći krug natjecanja .

Glasovati će se na dva načina- publika i stručni žiri. Polufinalno i finalno natjecanje održati će se u mjesecu prosincu. Zanimljivost ovog festivala je ta što će se u jednom natjecanju natjecati različiti glazbeni stilovi od rocka, popa, metala, hard rocka, hip hopa, solo izvođači, bendovi, sve na jednom mjestu.

Glazbom će se promovirati tolerancija i različitost stilova i glazbenog izražavanja. Prva nagrada je 10 000 kuna, snimanje vlastitog spota i privatni pobjednički party u Gjuri. Prvi event započinje 26.09 a namijenjen je solo i duo izvođačima.

U toj prvoj večeri nastupiti će i mladi glazbenik Goran Kos kojeg je šira javnost upoznala tijekom održavanja jednog poznatog hrvatskog glazbenog showa na kojem je i pobijedio. Goran se još od djetinjstva bavi glazbom, a u tinejdžerskim danima je uz akustičnu gitaru zabavljao slučajne prolaznike Zagreba.

Nakon spomenutog glazbenog showa i brojnih nastupa nastale su nove autorske pjesme u suradnji sa glazbenikom i tekstopiscem Alanom Dovićem. Novim pjesmama Goran progovara o svom životu i daje podršku mladim ljudima da se bore i pronalaze svoj put.

27.09.2014. 10:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh