« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
T-MOBILE INMUSIC

Glasujte za svog favorita na T-Mobile INmusic kanalu MAXtv-a

Odaberite prvog kandidata koji će zasvirati na festivalu prije svjetskih i domaćih zvijezda

Za prvog izvođača glasaju gledatelji MAXtv-a
Za prvog izvođača glasaju gledatelji MAXtv-a (T-Mobile INmusic)
Više o

MAXtv

,

glasanje

,

T-Mobile INmusic

Krenuo je prvi krug glasovanja u kojem će publika odabrati prvog od tri izvođača koja će nastupiti na šestom izdanju T-Mobile INmusic festivala! Natječaj koji se odvija na MAXtv-u izvrsna je prilika za sve bendove da se predstave široj javnosti te na taj način svoju glazbu približe brojnijoj i raznolikijoj publici.

Na službenim web stranicama festivala te na tportalu objavljena je lista s imenima prijavljenih izvođača i pjesmama s kojima konkuriraju za nastup na festivalu. Publici je od 27.5. do 17.6. omogućeno glasovanje za favorita u tri kruga natječaja putem crvenog gumba na MAXtv-u. Na taj način kandidat s najviše glasova osigurat će svoj nastup na ovogodišnjem T-Mobile INmusic festivalu!

Prijave za nastup na T-Mobile INmusic festivalu bile su otvorene do 10. svibnja, a nakon prvog kruga natječaja, koji će se održati od 27.5. do 3.6., uslijedit će još dva kruga, od 4.6. do 10.6. i od 11.6. do 17.6., tijekom kojih će se odabrati preostala dva pobjednika. Pozivamo vas da se uključite na T-Mobile INmusic kanal i podržite svoje favorite!

Osim bendova iz natječaja s čijim će se radom na ovaj način podrobnije upoznati, gledatelji će na MAXtv-u moći uživati i u ekskluzivnim materijalima ostalih domaćih i stranih ovogodišnjih izvođača, snimkama s prošlogodišnjih festivala, ali i uživo gledati neke od sadržaja šestog po redu T-Mobile INmusica na kojem nas očekuju Arcade Fire, Nick Cave s Grindermanom, Jamiroquai, Cypress Hill, TV on the Radio, the Streets, Mastodon, Buraka Som Sistema, Overflow, Elemental i mnogi drugi.

28.05.2011. 22:04:48
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh