« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 3 mjeseca
NAJAVE

Geržina i Tango zajedno nakon 25 godina u SAX!-u

Specijalni gosti na koncertu ovaj put bit će grupa Tango kojima je Geržina gostovao na njihovom povratničkom singlu 'Učini što moraš'

Sax in the City s grupom Tango
Sax in the City s grupom Tango (SAX!)
Više o

koncert

,

klub SAX

,

Igor Geržina

,

grupa Tango

Igor Geržina ponovo dolazi u Sax! svojoj najvjernijoj publici gdje će u srijedu, 25. veljače nastupiti uz pratnju svog vrhunskog ansambla, a specijalni gosti na koncertu ovaj put bit će grupa Tango kojima je Geržina gostovao na njihovom povratničkom singlu 'Učini što moraš'. Pjesma će uskoro dobiti i svoje video izdanje, a u live izvedbi premijerno ćete ju moći čuti upravo u ovu srijedu u Saxu.

'Hrvatska senzacija', kako ga od milja zovu strani radijski prezenteri, na koncertu će izvesti svoj autorski repertoar s albuma 'Metropolis' i još uvijek aktualnog albuma 'One Click World'. Skladbe su to koje se emitiraju na radijskim postajama na čak četiri kontinenta, a urednici i radijski prezenteri s nestrpljenjem očekuju i novi studijski album Igora Geržine, koji je u pripremi i trebao bi izaći ove godine.

"Sretan sam što mi u goste dolazi grupa Tango s kojima sam svirao prije 25 godina i to je bio moj prvi 'live' nastup s funk bendom, a svirali smo u Jabuci. Veselim se ugostiti ih na pozornici Saxa jer su snimili jedan odličan povratnički singl koji će vam predstaviti u srijedu"  izjavio je povodom koncerta Igor Geržina.

Stoga i u ovu srijedu ne očekujte ništa manje, nego još jednu večer Geržininih virtuoznih sola te vrhunsku live svirku u središtu Zagreba!

Početak koncerta je oko 21 sat, a ulaz je slobodan.

23.02.2015. 14:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh