« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
SILA BOGA NE MOLI

Gerard Depardieu: Bilo mi je sila

Gerard Depardieu pokušao se nezapaženo olakšati u bocu, pošto mu je domaćica zrakoplova zabranila odlazak u nužnik dok se zrakoplov spremao za polijetanje

Fotografija vijesti
Više o

Gérard Depardieu

,

incident

,

zrakoplov

,

uriniranje

Nisam čudovište, samo čovjek koji je hitno morao mokriti, rekao je u utorak Gerard Depardieu na CNN-u ispričavši svoju verziju sad već slavna izgreda zbog kojeg je kasnio zrakoplov na letu iz Pariza u Dublin, jer se glumac nije mogao suzdržati od uriniranja prije polijetanja.

Depardieu, čiji su urološki problemi 16. kolovoza obišli svijet, pokušao se nezapaženo olakšati u bocu, pošto mu je domaćica zrakoplova zabranila odlazak u nužnik dok se zrakoplov spremao za polijetanje.

"Rekao sam joj: Gospođo, ne mogu izdržati. Muka mi je. Ja nisam terorist", rekao je kroz smijeh Depardieu, koji trenutačno u Dublinu snima najnovijeg Asterixa.

No njegovo rješenje obavljanja nužde nije se pokazalo tako djelotvorno kako je mislio: "Boca je bila premala, znate. Velik sam, kao slon", rekao je glumac, kojemu jaka građa pomaže u vjernijem tumačenju Obelixova lika.

Iako je stjuardesi ponudio da će počistiti za sobom kada se boca prelila, ona nije imala razumijevanja.

Glumac je istaknuo da nije pio alkohol prije puta.

14.09.2011. 13:48:17
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh