« Spektakli
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
PRLJAVO BOGAT

Tyler Perry najplaćeniji muškarac Hollywooda

Tyler Perry, vlasnik televizijskog i filmskog studija, glumac i producent, s lanjskom zaradom od 130 milijuna dolara postao je najplaćeniji muškarac u Hollywoodu

Fotografija vijesti
Više o

Hollywood

,

tyler perry

Glumac i producent Tyler Perry, vlasnik televizijskog i filmskog studija, najbolje je plaćeni muškarac u Hollywoodu, objavio je financijski internetski portal Forbes.com.

Perry je od svibnja 2010. do svibnja ove godine zaradio 130 milijuna dolara. Taj glumac, pisac, redatelj i producent svoj je hollywoodski uspjeh počeo 2005. godine filmom "Dnevnik lude crnkinje", koji je prethodno postavio na kazališne daske. Kasnije je snimio nekoliko nastavaka, a novi mu je uspjeh produkcija televizijskog 'showa' "Tyler Perry's House of Payne", koji se emitira na TBS-u.

Na drugom mjestu je producent Jerry Brucheimer, koji stoji iza franšize "Pirati s Kariba", i u navedenom je razdoblju zaradio 113 milijuna dolara. Treći je redatelj i producent Steven Spielberg sa 107 milijuna dolara.

U prvih deset još se nalaze pjevač Elton John, televizijski producent Simon Cowell, pisac James Patterson, televizijski psiholog Phil McGraw, glumac Leonardo DiCaprio, radijski voditelj Howard Stern i golfer Tiger Woods.

14.09.2011. 11:23:09
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh