« Seks
objavljeno prije 1 godinu i 10 mjeseci
OPA :)

Gdje su najbujnije, a gdje najravnije žene

Na popisu zemalja sa ženama s najvećim grudima na svijetu našla se i Hrvatska

Jeste li znali?
Jeste li znali? (Arhiva)
Više o

grudi

,

bujne grudi

Velike grudi su uvijek zanimljive - svi se okreću za njima, i žene i muškarci... no, idemo vidjeti kakav je raspored bujnosti u svijetu...

Nedavno je objavljena statistika World Population Reviewa o prosječnoj veličini grudi žena iz zemalja diljem svijeta. Najbolji način za određivanje prosječne veličine grudi u nekoj zemlji je skupljanje podataka o broju i veličinama grudnjaka koji su prodani u određenom vremenskom razdoblju.

Ali, brojke nisu statične, već se mijenjaju jer veličina ženskih grudi nije konstantna i često varira ovisno o ženinom menstrualnom ciklusu, je li se udebljala ili smršavila, te je li trudna ili doji. Tako da ni popis nije 'upisan u kamenu'.

Najveće košarice nose žene u Norveškoj. Slijede Luksemburg, Island, SAD, Ujedinjeno Kraljestvo, Venezuela, Kolumbija, Švedska, Nizozemska i Kanada.

Najmanje košarice nose žene u Vijetnamu, a zatim slijede one u Bangladešu, Kambodži, Nepalu, Kongu, Burmi, Filipinima, Središnjoj Africi, Indoneziji i Šri Lanci.

Hrvatska je 20. na popisu s prosječnom veličinom košarica B i prosječnim indeksom tjelesne mase 26.9., Mađarska je na 22. mjestu isto s B košaricama i indeksom 26.6, a Albanija je na 23. mjestu s prosječnom veličinom košarica B i masom 26.4. Bosna i Hercegovina se može pohvaliti u prosjeku s B košaricama i prosječnim indeksom tjelesne mase 25.3.

Sve u svemu, nije loše...

27.05.2022. 20:49:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh