« Seks
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
POGODITE

Gdje se ukidaju prekovremeni zbog - premalo seksa?

Rekordnih 47,2 posto oženjenih muškaraca i žena reklo je da žive u braku bez seksa, što je 2,6 posto više nego 2014. godine

Previše rada, premalo seksa
Previše rada, premalo seksa (Arhiva)
Više o

seks

,

prekovremeni rad

Previše rada utjecalo je na kvalitetu života Japanaca zbog čega su vlasti odlučile uvesti ograničenja u broju prekovremenih sati na poslu.

Skoro polovica bračnih parova u Japanu nije imala seksualne odnose više od mjesec dana, pokazalo je istraživanje u kojemu je sudjelovalo više od 3.000 ljudi u dobi između 16 i 49 godina.

Rekordnih 47,2 posto oženjenih muškaraca i žena reklo je da žive u braku bez seksa, što je 2,6 posto više nego 2014. godine.

"Tendencija brakova bez seksa je znatno povećana", upozorio je šef istraživanja Kunio Kitamura, predstavljajući rezultate. Više od 22 posto ispitanih žena je izjavilo da im je seks problematičan, a više od 35 posto muškaraca kazalo je da su zbog posla preumorni za seks.

Dio njih je kazao i da svoje žene vide kao članove obitelji, a ne seksualne parnere. Određenom broju seksualni život nestao je rođenjem djeteta.

Zbog ovakvih problema i pada kvalitete života Japanaca, vlasti u toj zemlji planiraju ograničiti prekovremeni rad na 60 sati tjedno. 

17.09.2017. 21:34:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh