« Hi-tech
objavljeno prije 6 godina i 2 mjeseca
NOVOSTI

Game Ready driver za Final Fantasy XV Windows Edition je spreman

Final Fantasy XV Windows Edition je jedna od najiščekivanijih igara, a GeForce gameri su spremni izvući maksimum iz igre zahvaljujući upravo zahvaljujući Game Ready driveru

Final Fantasy XV Windows Edition
Final Fantasy XV Windows Edition (Arhiva)
Više o

NVIDIA

,

Game Ready driver

,

Final Fantasy XV Windows Edition

NVIDIA ima novu inačicu Game Ready drivera za Final Fantasy XV Windows Edition. Uz to, driver također unaprjeđuje performanse do 7 posto u igri PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) i optimiziran je za Warhammer: Vermintide 2 i Worlds of Tanks 1.0.

NVIDIA Game Ready drajveri omogućuju najbolje moguće iskustvo za GeForce gamere u određenim naslovima zahvaljujući maksimalnoj optimizaciji performansi i gameplaya. A kao dodatna potvrda kvaliteta svaki Game Ready driver je također i WHQL certificiran od strane kompanije Microsoft.

Final Fantasy XV Windows Edition je jedna od najiščekivanijih igara, a GeForce gameri su spremni izvući maksimum iz igre zahvaljujući upravo zahvaljujući Game Ready driveru. Također podržava dvije poznate funkcije u GeForce Experience softveru, a u pitanju su Ansel i ShadowPlay Highlights.

Igra je također puna GameWorks tehnologija kao što su NVIDIA FlowNVIDIA HairWorksNVIDIA ShadowWorksNVIDIA Turf Effects i NVIDIA VXAO

NVIDIA pruža svoju gaming ekspertizu i bogatu povijest razvoja za PC platformu kako bi uveli napredne mogućnosti u Final Fantasy XV i maksimizirali koristi upotrebe GeForce GTX serije 10 GPU-ova za PC gamere.

Podrška uključuje NVIDIA inženjere na licu mjesta, middleware softver za grafiku i fiziku, alate za razvoj i izvorni kod. Tvrtka će nastaviti raditi sa Square Enixom, kako bi još dodatno optimizirali performanse i stabilnost, a uz to i dodali nove tehnologije i mogućnosti koje su dostupne samo na GeForce GTX PC gaming platformi, kao što je NVIDIA G-SYNC tehnologija, optimizacija grafičkih podešavanja i GeForce Experience.

Preuzmite Game Ready driver: https://www.geforce.com/drivers

05.03.2018. 09:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh