« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 2 mjeseca
SPEKTAKL

Gala humanitarna modna revija na Danima vjenčanja

Revije vjenčanica, večernjih haljina i odijela nosile su poznate hrvatske manekenke i manekeni

Gala humanitarna revija
Gala humanitarna revija (Dani Vjenčanja)
Više o

Dani vjenčanja 2012

,

humanitarna revija

,

Royal Bride

U sklopu Dana Vjenčanja 2012. powered by Electrolux održana je Gala humanitarna modna revija za Kliniku za dječje bolesti Zagreb odnosno Kliniku dječje kirurgije.

Ekskluzivnu premijeru najnovije kolekcije vjenčanica za 2013. prikazo je Royal Bride, kolekcije vjenčanica, večernjih haljina i odijela Vesna Sposa, Nancy, Atelier Hera, In Moda, Bety, Linea Exclusive, Marka by Marija Cvitanović, a kolekcije odijela modne kuće Kotka, Croata i Men's stuff.

Uvod u sve revije bio je spektakularni Gold performans zlatarnice Prahir sa ekskluzivnim nakitom. Revije vjenčanica, večernjih haljina i odijela nosile su poznate hrvatske manekenke i manekeni Ivana Ergić, Katarina Prnjak, Iris Rajčić, Iva Dragović, Sandra Zadro, Sarah Ćosić, Antonio Marušić, Antonio Šincek i brojni drugi.

Pistom su prošetale i poznate osobe iz društvenog života: Iva Jerković i Elizabeta Burg za Royal Bride, Ana Rucner i Jelena Badovinac za Vesnu Sposu, Zoran Mamić i Robert Kovač za Kotku, Pamela Ramljak i Lidija Bačić za Nancy, Marijana Batinić za Atelier Hera, Josipa Pavičić Bernardini i Antonela Malis za Bety, za Croatu Bojan Jambrošić, Boris Kosmač za Men's stuff, Anica Kovač i Sandra Sagena za Lineu Exclusive, Nera Stipičević I Iris Androšević Pinjuh za Marku by Marija Cvitanović.

Posebnu pozornost publike izazvali su Boris Đurđević u odijelu Croata, koji je pistom prošetao sa novom djevojkom Valerijom Novak te Amar Bukvić u odijelu Men's stuff držeći za ruku svoju lijepu Almu Vukičević.

Gala humanitarnu modnu reviju vodili su Antonija Blaće i Frano Ridjan. Dani Vjenčanja 2012.powered by Electrolux koji se održavaju na Zagrebačkom velesajmu u paviljonu 8 otvoreni su još u subotu I nedjelju od 10-20h.

Svako jutro, posjetitelji i izlagači moći će se razbuditi uz besplatnu kavicu ''Dobro jutro uz Franck'' i Electrolux.

27.10.2012. 08:47:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh