« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
TERRANEO

Fun-da-Mental na Terra stageu

Uz nastup Fun-da-Mentala na Terra stageu u srijedu, Terraneo najavljuje i cijene ulaznica za vrijeme trajanja festivala

Još jači Terraneo
Još jači Terraneo (Terraneo)
Više o

ulaznice

,

lineup

,

izvođači

,

Terraneo 2013

Terraneo festival predstavlja legendarne britanske glazbenike Fun-da-mental koji se, nakon otkazivanja nastupa Azealie Banks, pridružuju lineupu Terraneo festivala. Sastav je poznat po energičnim nastupima koji spajaju glazbu zapada i istoka, po svom otvorenom političkom stavu i izraženom zagovaranju i pripadnosti islamizmu. Fun-Da-Mental su poznati kao azijski Public Enemy, a na Terra stageu će nastupiti prije headlinera The Prodigy u srijedu 7. kolovoza u 22.45 sati. Ovaj dodatak zatvara lineup trećeg Terraneo festivala.

Sastav Fun-Da-Mental stavlja naglasak na glazbu i kulturu Istoka i Zapada s elementima britanske elektronske scene kao i američkog militantnog hip-hopa, te indijskih, afričkih i world beat ritmova. Glazba sastava također uključuje mješavinu Indijske klasične i popularne filmske glazbe, marokanskih bubnjeva, Qawwali zvukova, islamskih napjeva i isprepliće dijaloge slavnih Hindi filmova. Fun-Da-Mental je poznat po vatrenom antirasističkom stavu, a aktivni su i u održavanju mnogih antirasističkih događanja i koncerata.

Nakon objave o Terraneo 2013. boat partijima, kompletnom rasporedu izvođača i informacija o festivalu koji se održava u Šibeniku od 7. do 9. kolovoza, Terraneo je najavio još dobrih vijesti, pogotovo za one koji su ostavili kupnju ulaznica za zadnji čas. Dok većina festivala ima tendenciju povećavanja cijena ulaznica na ulazu na dane festivala, ove godine Terraneo će ostaviti iste cijene na vratima kao i prošle godine. Dakle, cijena festivalske ulaznice za vrijeme trajanja festivala iznosi 490kn, a cijena dnevne ulaznice 250kn.

Kamp ulaznice ostaju 221kn bez obzira na datum kupnje. Ako još niste kupili svoju ulaznicu za kamp, preporučujemo da to učinite prije početka festivala u srijedu, 7. kolovoza, kako bi bili sigurni da imate mjesto.

Ako planirate kupiti ulaznice za vrijeme trajanja festivala, dođite ranije kako biste izbjegli gužve i bili sigurni da imate svoju ulaznicu. Blagajna na festivalskoj lokaciji bit će otvorena 24 sata na dan, od srijede, 7. kolovoza, do petka, 9. kolovoza. Također, podsjećamo da online kupovina ulaznica putem Eventim.hr više nije moguća, ali ulaznice se još uvijek mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Nastupi festivalskih headlinera, the Prodigy (7. kolovoza), My Bloody Valentine (8. kolovoza) i Wu-Tang Clan (9. kolovoza) su na rasporedu u 00:30 svaki dan, na Terra pozornici. Osim njih ove godine od 07. do 09. kolovoza na Terraneo festivalu u Šibeniku nastupit će i Aloe Blacc, Fun-Da-Mental, Gang of Four, The Cribs, Calexico, Cloud Nothings, Woods, Mambo Kurt, Duncan Sheik, Koan Sound, Blond:ish, Pinkunoizu, Dubioza Kolektiv, Darkwood Dub, Kawasaki 3p, dok će se u okviru Red Bull Music Academy predstaviti Norman Jay, Dj Spinn & Dj Rashad, Jesse Boykins III, Tokimonsta, Rustam Ospanoff, MayaVanya, Kyodai, Mad Mats, Eddy Ramich, Davor O, Audio InFunktion, Maja Milich, Jan Kinčl Zero... Kompletan raspored možete pronaći na adresi: http://www.terraneofestival.com

Zahvaljujući MasterCard Europe, Erste Card Clubu i Erste banci - Terraneo festival ove godine postaje tehnološki najnapredniji događaj ovakve vrste u Hrvatskoj i prvi festival u Hrvatskoj koji uvodi posebnu festivalsku karticu i beskontaktno plaćanje MasterCard ® i Maestro ® beskontaktnim karticama!

06.08.2013. 19:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh