« Film
objavljeno prije 2 godine i 2 mjeseca
ŠKOLICA

FROOOM! filmska škola u Zagrebu od 21. do 25. veljače

Zimski praznici su kao stvoreni za filmove. Ali ne one koje gledamo s kauča, već one koje sami snimamo s najboljom ekipom!

FROOOM! filmska škola
FROOOM! filmska škola (Arhiva)
Više o

Frooom

Najavljujemo ludo filmsko putovanje gdje ćemo s polaznicima istraživati Platonove spilje, Laterne Magice i kineske Zoetrope, animirati i snimati te glumiti i pisati scenarije, kao i otkrivati filmske motive, planove i montažne trikove te zašto su oni uopće važni.

Ludi voditelji raznih profesija - glumci, redatelji, snimatelji, montažeri, scenaristi - vode vas kroz igru, ples, svirku i zabavu na ovo putovanje do eksplozije kreativnosti i zajedničkog druženja u sigurnom i inspirativnom okolišu.

U početnoj radionici će se s vama družiti psihologinja Deša Matičević, redateljica, snimateljica, montažerka i pekarica Mia Maros te glumica, dizajnerica i dramska pedagoginja Tea Šimić. Naprednu radionicu vode redatelj Vjeran Vukašinović i dramska pedagoginja Lucija Alfier, dok majstorsku radionicu filmskih motiva, tematskih metafora te vizualnih i audio tragova vodi redateljica sa sociološkim naslijeđem - naša Marija Georgiev.

Prijave i više informacija na: https://www.frooom.eu/shop/  ili na https://www.frooom.eu/prijave/

09.02.2022. 14:21:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh