« Biznis
objavljeno prije 2 godine i 9 mjeseci
FONDOVI

FRC fond investirao u više od 100 tvrtki

Fil Rouge Capital
Fil Rouge Capital (Arhiva)
Više o

investicije

,

FRC fond

Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investiranje u mlade poduzetnike, startup i scale up tvrtke kao i daljnje afirmiranje lokalnog poduzetničkog ekosistema u Hrvatskoj.

Iznimno smo ponosni obavijestiti vas da smo od početka operativnog djelovanja fonda u Republici Hrvatskoj u rujnu 2019. godine, napravili više od 100 investicija u hrvatske startupe i tvrtke, te u neposrednoj budućnosti planiramo izvršiti dodatne investicije u hrvatske firme.

Te investicije ostvarene su kroz tri programa financiranja:

  • Startup School program (investicije do €10k)

  • Akceleratorski program (investicije do €50k)

  • Growth program "program rasta" (investicije do €2M)

Neizmjerno smo zahvalni na ukazanom povjerenju osnivača startupa u koje smo investirali, a moramo priznati kako smo zatečeni velikim brojem pristiglih prijava za potencijalnom investicijom.

U potpunosti smo operativni i nastavljamo našu misiju investiranja u hrvatske startupe. Svakom novom investicijom pomažemo razvoju poduzetničke klime i startup ekosustava u Hrvatskoj i veselimo se suradnji sa svim predanim osnivačima startupa.

Stevica Kuharski, principal pri Fil Rouge Capital fondu:

Dvije godine proaktivnog investiranja dovelo je do stote investicije radi koje smo sretni i ponosni. U tom periodu proglašeni smo drugim najaktivnijim investitorom u cijeloj istočnoj EU, a tim putem ćemo i nastaviti.

Uspješni poduzetnici i osnivači prepoznaju nas kao poželjnog i pouzdanog partnera, zajedno radimo na viziji njihova uspjeha. Nije uvijek lako, no tu smo za kompanije iz našeg portfelja i zajedničkim snagama tražimo najbolja rješenja i vodimo ih prema novim rundama financiranja.

Pozivamo startupe da se prijave na sljedećem linku i uz nas uđu u svijet investicija link.

Čak i ako vam u ovom trenutku nije potrebna investicija, tu smo za razgovor i mentoriranje."

20.07.2021. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh