« Seks
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
JEDNOSTAVNO :)

Francuski recept za bolji ženski libido

Anketa je pokazala da 62 posto žena koje su vezi sa stalnim partnerom najmanje tri godine, nakon što im dragi pokloni buket cvijeća ima povećanu želju za vođenjem ljubavi

Cvijeće navodno radi čuda... :)
Cvijeće navodno radi čuda... :) (Arhiva)
Više o

seks

,

cvijeće

,

savjeti

,

ženski libido

Francuze prati glas velikih zavodnika i sjajnih ljubavnika, pa kad oni nešto rade da bi svojim partnericama probudili želju za seksom, sigurno treba slijediti njihov primjer. Zanimljivo istraživanje pokazalo je da vam ne treba ništa egzotično - dovoljan je buket cvijeća da im poveća libido.

Oko 63 posto žena u dobi od 18 do 24 godine kazalo je da buket cvijeća koji dobiju na poklon od partnera povećava njihov libido, a isti je odgovor dalo 50 posto žena mlađih od 65 godina, pokazala je anketa tvrtke IFOP provedena na uzorku od 3406 Francuskinja za sajt daylov.com. koji se bavi izvanbračnim susretima. 

Anketa je pokazala da 62 posto žena koje su vezi sa stalnim partnerom najmanje tri godine, nakon što im dragi pokloni buket cvijeća ima povećanu želju za vođenjem ljubavi

Ipak, učinak buketa vene poput rezanog cvijeća nakon što veza navrši deset godina: u tom razdoblju buket podiže libido kod 48 posto ispitanica. 

Kada je vjernost u pitanju, 64 posto ispitanica odgovorilo je da ih takva gesta neće uvjeriti u to da im je partner vjeran, ali će zato 52 posto njih dobiti poticaj da ostanu vjerne partnerima.

Dečki, nema čekanja - sutra odmah po cvijeće nakon posla!

22.03.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh