« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 8 mjeseci
NASTAVAK SUĐENJA

Foxy Knoxy u suzama zanijekala ubojstvo

"Izgubila sam prijateljicu na najbrutalniji način. Morala sam se suočiti s posve nepoštenim i neutemeljenim optužbama. Plaćam svojim životom za stvari koje nisam učinila", rekla je Knox.

Fotografija vijesti
Više o

Italija

,

suđenje

,

Amanda Knox

,

Foxy Knoxy

Američka studentica Amanda Knox u suzama je u ponedjeljak zamolila suce u Perugiji da je oslobode optužbi za ubojstvo britanske cimerice rekavši da životom plaća zločin koji nije počinila.

"Ja sam ista osoba kao prije četiri godine", rekla je Knox, vidno uzbuđena i na rubu plača.

"Izgubila sam prijateljicu na najbrutalniji način. Moje apsolutno povjerenje u policiju je iznevjereno, morala sam se suočiti s posve nepoštenim i neutemeljenim optužbama. Plaćam svojim životom za stvari koje nisam učinila", rekla je Knox.

Djevojka iz Seattlea i njezin tadašnji dečko, Talijan Raffaele Sollecito, žalili su se na presudu iz 2009. kojom su proglašeni krivima da su na smrt izboli studenticu iz Leedsa Meredith Kercher, tijekom seksualnog odnosa povezanog s drogom. Osuđeni su na 25 i 26 godina zatvora.

Nakon njezina završnog obraćanja, suci i porota su se povukli radi donošenja presude koja se očekuje kasnije u ponedjeljak.

03.10.2011. 12:47:30
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh