« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 2 mjeseca
NAJAVE

Fire In Cairo & Svemir u Vintage Industrialu

Svojom glazbom i moćnim, ekscentričnim nastupima Fire in Cairo plijene pozornost sve većeg broja publike

Besplatni gig!
Besplatni gig! (Vintage Industrial)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Fire in Kairo

,

bend Svemir

Naš besplatni program opet časti s odličnim #freegigom, a ovog puta nam stižu genijalni indie rockeri Fire In Cairo te divan Svemir, Zvonke Obajdin. Ulaz se ne naplaćuje.

FIRE IN CAIRO facebook.com/fincairo/

Alternativni (indie, post garage, psychedelic, blues, progressive) rock bend iz Zagreba.

Iza sebe imaju sezonu svirki diljem regije. Svojom glazbom i moćnim, ekscentričnim nastupima plijene pozornost sve većeg broja publike radi čega su već zaradili hvalevrijedne recenzije na blogovima diljem regije. Iza sebe imaju i odličan prošlogodišnji s/t album.

SVEMIR facebook.com/ssvemir/

Zagrebačka rock četvorka Svemir pojavila se na sceni svojim istoimenim demo/debut albumom još 2012-te i od onda za njih nema stajanja: odsvirali su na desetine koncerata u klubovima i na festivalima diljem regije, uključujući i nastupe prije poznatih imena americane kao što su Amy LaVere i Steve Wynn, te zapažene nastupe na festivalima HGF i Demofest na kojima su se plasirali u finala.

I diskografski aktivni, dobili su pohvalne recenzije za sve dosadašnje albume, pri čemu je zadnji, nazvan „Strah od dubine", izašao 2019-te i na vinilu, te za njega dobivaju samo visoke ocjene i odlične kritike u cijelom nizu medija, koji uspoređuju njihov zvuk s velikanima poput Neila Younga ili Grama Parsonsa.

18.02.2020. 11:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh