« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 11 mjeseci
AFERA NA AFERU

Fiolić skrivao Sanaderove Bukovce

Stjepan Fiolić je, prema navodima Jutarnjeg lista, ipak pukao i priznao da je Sanaderu dao 20 milijuna kuna i sakrio njegove najvrjednije slike

Sanaderovi satovi navodno vrijede 190 tisuća eura
Sanaderovi satovi navodno vrijede 190 tisuća eura (Arhiva)
Više o

Ivo Sanader

,

afera Planinska

,

Stjepan Fiolić

,

Sanaderovi satovi

Ivo Sanader tone sve dublje, i stvarno je teško zamisliti bilo što osim hrpe presuda na brdo godina zatvora. Prema navodima Jutarnjeg lista, Stjepan Fiolić, omiljeni HDZ-ov mesar, propjevao je do kraja USKOK-u i predao im pet slika Vlahe Bukovca procijenjene vrijednosti od 230 tisuća eura koje je sakrio za Sanadera.

Afera Planinska bi se mogla pokazati najkobnijom za bivšeg hrvatskog premijera, jer se napokon pokazuje jasan trag novca i vrijedne imovine koju policija do sada nije uspijevala pronaći.

Štoviše, mediji navode da je Fiolić ustvrdio da je notorna zbirka Sanaderovih satova sakrivena kod Jerka Rošina, što Rošin najodlučnije demantira.

Klupko se počelo rasplitati, jer bi pronalazak vrijednih satova zabio zadnji čavao u Sanaderov lijes - tako skupe satove može se po serijskim brojevima identificirati, pronaći tko ih je kupio, kada, gdje i kako ih je platio ...

16.06.2012. 13:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh