« Žene
objavljeno prije 8 mjeseci i 19 dana
COOL

Filmovi za uživanje s frendicama

Takva večer ne može proći bez omiljenih chick flickova koje možemo pogledati barem sto puta

Filmovi za žensku ekipu
Filmovi za žensku ekipu (Arhiva)
Više o

filmovi

,

chick flick

,

žene

idealno bi bilo izdvojiti tri sata svaki mjesec i posvetiti se ženskim temama. Takva večer ne može proći bez omiljenih chick flickova koje možemo pogledati barem sto puta. 

To su oni filmovi koje znamo recitirati, a ni sto i prvi put nam neće dosaditi. Najčešće se radi o romantičnim komemedijama ili pričama u kojima je glavni lik snažna žena. Ove filmove uvrstite u svoju žensku večer i uživajte. 

  • Pretty woman: film koji uveseljava već skoro dva desetljeća nikada neće izaći iz mode. Zgodan i mlad Richard Gere u ulozi bogataša izvlači nam osmijeh na lice, a prekrasna Julia Roberts oduševljava nas svojom spontanošću i jednostavnošću.
  • Briljantin: uz ovaj ćete se klasik rasplesati, a najpoznatija romansa između John Travolte i Olivie Newton John uvijek će nam ugrijati srca. Prisjetite se još jednom kakve je plesne pokrete izvodio legendarni John Travolta.
  • Vrag nosi Pradu: nešto noviji,ali beskrajno zabavan je i film s Anne Hathaway i Meryl Streep u glavnim ulogama. Mlada novinarka koja probija svoj put ka uspjehui glamurozna,"zločesta" šefica postale su iconic duo. 
  • Plavuša s Harvarda: Reese Witherspoon osvojila je svijet u svojoj rozoj, šljokičastoj haljini uz svoju chivavu. Priča koja prati razbijanje stereotipa o bogatim, obožavateljicama mode i, naravno, plavim djevojkama postao je omiljeni go-to film za ženski movie night.
  • Bilježnica: ovaj film možda nije najveseliji, ali žene ga obožavaju. Tipična priča koja uključuje odabir između bogatog muškarca kojeg ne volimo i naše prave ljubavi koju nitko ne odobrava. Čak i da vam se ne svidi film, tko ne bi obožavao Ryana Goslinga? 
  • Od klinke do komada: prisjetite se kako ste jedva čekali odrasti, a sada bi dali sve da budete ponovno 13-godišnjakinja. Osim pregršt intrigantnih situacija, očekujte i puno romantike.  

Pripremite grickalice i uživajte sa svojim najboljim frendicama prije povratka u realnost već sutradan.

02.06.2018. 15:56:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh