« Žene
objavljeno prije 5 godina i 11 mjeseci
ZAPAMTITE!

5 znakova da ste pronašli pravog muškarca

Loši muškarci obožavaju tresti tlo pod nogama ženama i uživaju u znanju da neka žena zbog njih drhti, no pravi - upravo obrnuto

Par znakova...
Par znakova... (FreeDigitalPhotos)
Više o

pravi muškarci

,

džentlmen

Ponekad je teško i prepoznati pravog muškarca ako ne znamo prepoznati znakove. Ovi znakovi pokazuju da je muškarac baš takav:

Džentlmen je jer to želi, ne jer očekuje nešto zauzvrat - još jedna stvar koja se često događa u glavi muškarca - logika da džentlmensko ponašanje mora imati nagradu. Kvalitetni muškarci su džentlmeni jer im je to prirodno.

Osjećate se sigurno kad ste s njim - loši muškarci obožavaju tresti tlo pod nogama ženama i uživaju u znanju da neka žena zbog njih drhti. Kvalitetni muškarci svakom svojom gestom ženi ulijevaju sigurnost.

Otvoren je kad su u pitanju osjećaji - kvalitetan muškarac se ne boji ranjivosti i otvoreno pokazuje sve što osjeća. Nekvalitetni se često vole skrivati i glumiti da im je svejedno

Sluša vas - možda neće zapamtiti baš svaki detalj o vama, ali kvalitetan muškarac će se potruditi da zna većinu stvari koje su vam važne. Slušanjem pokazuje da vas poštuje.

Tretira vas isto kad ste sami i pred prijateljima - muškarci koji se pred curom ponašaju na jedan, a pred prijateljima na sasvim drugi način ne zaslužuju biti svrstani u kategoriju kvalitetnih muškaraca. Kvalitetan muškarac nema problem s tim da mu prijatelji vide da je zaljubljen.

02.06.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh