« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
MTV

Filip Dizdar i Frenkie nominirani za 2013 MTV EMA Best Adria Act!

Izvođači nominirani u kategoriji Best Adria Act su Frenkie, Filip Dizdar, Katja Šulc, S.A.R.S. i Svi na pod!

Domaće uzdanice za MTV Best Adria Act
Domaće uzdanice za MTV Best Adria Act (Menart)
Više o

Filip Dizdar

,

Frenkie

,

MTV EMA

,

MTV Best Adria Act

MTV je danas objavio imena pet izvođača iz regije koji će se natjecati za nagradu MTV Best Adria Act na ovogodišnjoj dodjeli europskih MTV nagrada (EMA - Europe Music Awards), koja se ove godine održava 11. studenog u Amsterdamu, Nizozemska.

Izvođači nominirani u kategoriji Best Adria Act su Frenkie, Filip Dizdar, Katja Šulc, S.A.R.S. i Svi na pod!. Glasanje za Best Adria Act počinje danas, 17. rujna, na adresi www.mtvema.com i trajat će sve do 24. listopada u ponoć, kada ćemo dobiti pobjednika, pobjednicu ili pobjednike.

Povodom ovih nominacija, izvođači su dali svoje izjave:

Frenkie: "Prošlo je skoro godinu dana od kako je izašao moj zadnji album "Troyanac" tako da mi ova nominacija dolazi kao šlag na kraju. Jako sam sretan kako je album prošao, odlične kritike, odličan feedback publike pa i ova nominacija govore da je ovo moj najbolji album do sada. Imali smo sedam video spotova od kojih su skoro svi bili prvom mjestu Domaćice, hrpu svirki, festivala i gostovanja, a najzaslužniji za sve to su naši slušaoci i prijatelji koji nas prate i podržavaju svo ovo vrijeme. Zato im želim reći jedno veliko hvala i još jednom pozvati da nam daju glas i podrže na ovom glasanju FmJam država!"

Filip Dizdar: "Nominacija za MTV Adria Act me jako razveselila jer zaista vjerujem u muziku koju stvaram i drago mi je što imam podršku MTV-a što me samo motivira da se i dalje bavim onim što volim. Ovim putem pozivam sve ljude koji prate moj rad, a i ostale koji će možda tek početi, da mi daju svoj glas. Hvala vam puno i veliki pozdrav iz Zagreba."

Poznat kao najprestižniji muzički događaj u Europi, ovogodišnji MTV EMA spektakl će se održati u Amsterdamu, slavnoj kulturnom glavnom gradu Nizozemske. Nakon prošlogodišnjeg rekordnog izdanja dodjele u Frankfurtu, u Njemačkoj, 2013 MTV EMA prenosit će se uživo u nedjelju, 10. studenog, iz fantastične nove arene Ziggo Dome u Amsterdamu.

***

Frenkija i Filipa Dizdara pratite na njihovim službenim Facebook stranicama:

Frenkie                      Filip Dizdar

17.09.2013. 16:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh