« Glazba
objavljeno prije 3 godine
NAJAVE

Filharmonija na Labuđem otoku

Na programu će se uz klasične autore (Bach, Mozart, Haydn, Verdi, Tchaikovsky...) naći i pokoje iznenađenje iz svijeta popularne glazbe

Sve se mijenja...
Sve se mijenja... (Arhiva)
Više o

koncerti

,

Zoološki vrt

,

Labuđi otok

Nakon što je prošli petak otvorila proljetnu sezonu koncerata na Labuđem otoku u Zoološkom vrtu, Zagrebačka filharmonija nastavlja s programom na otvorenom u petak i subotu, 9. i 10. travnja, nastupima dvaju kvarteta sastavljenih od glazbenika toga orkestra.

Zagrebačka filharmonija je u prošli petak otvorila proljetnu sezonu koncerata na Labuđem otoku, u Zoološkom vrtu. Kvartet trombona oduševio je posjetitelje koji su uz vrhunski koncert mogli posjetiti novouređeni Zoološki vrt i životinje koje su izlaskom na otvoreni dio svojih nastambi mogle također pozdraviti proljeće, ističu iz Filharmonije.

Ovaj tjedan glazbenici Filharmonije nastavljaju s programom, i to u čak dva termina - u petak i subotu, 9. i 10. travnja, u 14,15 sati.

Nastupit će dva kvarteta sastavljena od glazbenika Zagrebačke filharmonije, gudački kvartet u sastavu Ivo Jukić (violina), Val Bakrač (violina), Tajana Škorić (viola) i Jasen Chelfi (violončelo), te kvartet rogova u sastavu Viktor Kirčenkov, Daniel Molnar, Yevhen Churikov i Petar Kšenek.

Na programu će se uz klasične autore (Bach, Mozart, Haydn, Verdi, Tchaikovsky...) naći i pokoje iznenađenje iz svijeta popularne glazbe.

"Neka najpoznatija pluća grada Zagreba odzvanjaju dobrom glazbom i odmore i dušu i tijelo građana grada Zagreba. Muzičari Zagrebačke filharmonije poručuju da svoju publiku nastavljaju grliti onako kako najbolje znaju - glazbom", stoji u najavi. 

10.04.2021. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh