« Biznis
objavljeno prije 10 mjeseci i 19 dana
LOVICA

Fil Rouge Capital investirao u 150 tvrtki

Fil Rouge Capital nije vezan za određeni industrijski sektor, tako da je većina tvrtki u koje smo uložili bazirana na fintechu, logistici, mobilnosti, climate techu, između ostalih

Fil Rouge Capital
Fil Rouge Capital (Arhiva)
Više o

investicije

,

Fil Rouge Capital

Fil Rouge Capital je investicijski fond rizičnog kapitala čiji je primarni cilj investiranje u mlade poduzetnike, startup i scale up tvrtke kao i daljnje afirmiranje lokalnog poduzetničkog ekosistema u Hrvatskoj.

Iznimno smo ponosni obavijestiti vas da smo od početka operativnog djelovanja fonda u Republici Hrvatskoj u rujnu 2019. godine, napravili više od 150 investicija u hrvatske startupe i tvrtke.

Ta su ulaganja izvršena kroz naša 3 programa:

Program Startup School (do 10 tisuća €)

Akceleratorski program (do 50 tisuća eura)

Program rasta (do 2 milijuna eura)

Neizmjerno smo zahvalni na ukazanom povjerenju osnivača startupa u koje smo investirali, a moramo priznati kako smo zatečeni velikim brojem pristiglih prijava za potencijalnom Investicijom od osnutka fonda.

U potpunosti smo operativni i nastavljamo svoju misiju ulaganja u hrvatske startupove i daljnji razvoj hrvatskog ekosustava do kraja aktivnog razdoblja fonda, koje završava 31. prosinca 2023.

Fil Rouge Capital nije vezan za određeni industrijski sektor, tako da je većina tvrtki u koje smo uložili bazirana na fintechu, logistici, mobilnosti, climate techu, između ostalih.

Stevica Kuharski, principal pri Fil Rouge Capital investicijskom fondu:

"Ako uzmemo u obzir da smo prve investicije napravili u rujnu 2019. godine, moram priznati da je odrađenih 150 investicija značajno postignuće!

Fil Rouge Capital postao je investitor kojeg biraju odvažni osnivači iz regije, a ovu ćemo tradiciju nastaviti i u sljedećem fondu u 2024. godini!"

06.06.2023. 08:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh