« Glazba
objavljeno prije 8 godina
SINGL

"Fijasko" Vande Winter

Vanda Winter je jedna od onih svestranih umjetnika koji se svemu što rade posvete s jednakim žarom

Album izlazi na jesen
Album izlazi na jesen (Tomislav Marić)
Više o

singl

,

Vanda Winter

,

Fijasko

Iako se Vanda Winter već dokazala svojim glumačkim i pjevačkim talentom, upravo njena vokalna izvedba arije „Ave Maria" iz rock-opere „Gubec-beg" na proslavi ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, ušla je u povijest.

Ako je itko i sumnjao zašto je tako važna uloga pripala baš njoj, njen moćni glas razuvjerio je i one najskeptičnije.

Vanda Winter je jedna od onih svestranih umjetnika koji se svemu što rade posvete s jednakim žarom pa je tako uz glumu njena velika ljubav i pjevanje. Nakon singlova „Sjena" i „Ista priča",

Vanda se ponovo udružila s mladom talentiranom ekipom i snimila novi singl„Fijasko" koji će se naći na njenom debitanskom albumu nakladi u Yammat records/Menart. Za glazbu su zaslužni Dean Berger i Marko Taraba, dok su za stihove pobrinule Nora Franko i Petra Lorber

Poslušajte singl Fijasko:„Fijasko je čvršća pop-balada s elementima rocka i gospela, a govori o svježem, novom početku s najniže točke u životu. Ustajanju sa samog dna s kojeg se, nasreću, može ići samo gore." - komentira Vanda svoj singl. 

Vanda Winter zadnjih godinu dana pažljivo priprema pjesme za album na čemu s njom rade Alen Balen i Emil Aleksander iz Yammata. O radu s Vandom, ali i o njenom novom albumu, Alen i Emil kažu sljedeće:

Okupili smo vrlo mladu i talentiranu ekipu autora i glazbenika s kojima surađujemo na Vandinom albumu i na odličnom smo putu da u konačnici imamo svježu glazbenu cjelinu koja će, na neki način, zaokružiti sve one glazbene stavove i vrijednosti koje kao glazbeni profesionalci, ali i privatno kao ljudi, zastupamo kroz naše djelovanje u glazbi. Vjerujemo da će spoj iskustva koja imamo s jedne strane kroz Yammat, te jednim od Vandinih brojnih talenata s druge strane, rezultirati vrhunskom glazbom!" 

Vandin glazbeni identitet građen je godinama, a sav njen trud i kvaliteta pokazali su se već kroz prethodne singlove koji će zaokružiti njen album prvijenac krajem godine. 

Vandu Winter možete pratiti na njenom Facebooku i na vandawinter.com

12.07.2013. 11:22:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh