« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Festival Reflektor u Tvornicu vraća moćni trio Triggerfinger

Basist Paul Van Bruystegem, bubnjar Mario Goossens te pjevač i gitarist Ruben Block odsvirat će repertoar sa sva četiri stara i jednog novog studijskog albuma, "Colossus"

Trigggerfinger na Reflektor festivalu
Trigggerfinger na Reflektor festivalu (Arhiva)
Više o

Triggerfinger

,

Reflektor festival

Miljenici zagrebačke publike, belgijski trio Triggerfinger, vraćaju se ove jeseni u Tvornicu kulture i to u sklopu festivala Reflektor. Koncert će se održati u nedjelju, 5. studenog.

Ovi su rokeri već dva puta nastupili u Zagrebu te oduševili publiku. Njihov je nastup u studenome 2015. kritika uvrstila među Top 5 koncerata godine. Basist Paul Van Bruystegem, bubnjar Mario Goossens te pjevač i gitarist Ruben Block odsvirat će repertoar sa sva četiri stara i jednog novog studijskog albuma, "Colossus".

Nastup od prije dvije godine bio je posvećen tada objavljenom albumu „By Absence of the Sun", no izveli su i najveće hitove sa svojih starijih albuma poput „My Baby's Got A Gun", „Let It Ride", „Cherry", „Halfway Town", „Is It", „On My Knees", „Camaro" te mnoge druge.

Triggerfinger - Flesh Tight

Festival Reflektor osim grupe Triggerfinger na pozornicu Tvornice kulture dovodi i My Baby te Public Service Broadcasting, a uskoro će biti objavljeno još nekoliko koncerata.

Ulaznice su već u pretprodaji, a možete ih nabaviti po cijeni od 70 kuna. Na dan koncerta cijena karte će iznositi 90 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • www.entrio.hr

20.09.2017. 11:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh