« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Feng shui za zdravu kuću

U spavaćoj sobi nema mjesta za radnu energiju jer je to soba za odmor, pa ukoliko u sobi imate televizor, kompjuter, radni stol ili opremu za vježbanje, izbacite ih van

Uredite dom u skladu s feng shuijem
Uredite dom u skladu s feng shuijem (Arhiva)
Više o

Feng shui

,

savjeti

,

spavaća soba

,

hodnik

,

vrata

Feng shui vam može pomoći pretvoriti dom u mjesto zdravlja, veselja i uživanja ako se pridržavate nekih pravila - za početak, prvo mjesto u domu kojem trebate posvetiti pažnju je spavaća soba.

Ona je najvažnija prostorija jer se u njoj opuštate, odmarate i spavate. Spavaća soba treba biti ugodna i prozračena. U spavaćoj sobi nema mjesta za radnu energiju jer je to soba za odmor, pa ukoliko u sobi imate televizor, kompjuter, radni stol ili opremu za vježbanje, izbacite ih van.

Glavna prostorija u domu, čija se energija širi na sve ostale prostorije je hodnik, pa bi trebao biti uređen ugodno i prijateljski. Bilo bi dobro kada bi postavili znakove dobrodošlice sa obje strane ulaznih vrata. Ukrasite hodnik živim biljkama, te ga obojajte u tople boje. Ukoliko imate ogledalo u hodniku, nikada ga nemojte postaviti nasuprot vrata.

Ulazna vrata prizivaju pozitivnu energiju u dom, pa posvetite pažnju njihovom odabiru i uređenju. Kod uređenja i odabira ulaznih vrata najbitnija je njihova boja, koja se određuje prema smjeru gledanja.

Sve savjete pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
22.10.2017. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh