« Iza ogledala
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
MISTERIOZNA SVIJETLOST

Fantastična snimka NLO-a iznad rijeke Temze

VIDEO: Prije nekoliko dana jedan Britanac je kamerom snimio čudnu svjetlost tik iznad vode u estuariju Temze, no da li se uistinu radi o izvanzemaljskoj letjelici procijenite sami

NLO iznad Temze?
NLO iznad Temze? (YouTube screenshot)
Više o

Velika Britanija

,

NLO

,

YouTube

,

izvanzemaljci

,

Temza

Prije tri dana, 5. veljače, jedan anonimni Britanac je snimio neobičnu svijetlost tik iznad mjesta gdje se rijeka Temza ulijeva u Sjeverno more.

Britanac je, pod pseudonimom Space999dude, na YouTubeu objavio snimku na kojoj se vidi ovalni objekt iz kojega izvire nekoliko jantarnih svjetala različitih veličina.

"Ovo sam snimio iz automobili, no morao sam otići zbog toga što sam se krivo parkirao. Meni se čini da je objekt presvijetli da bi bio brod, a izgleda kao da je iznad vode", napisao je Space999dude u komentaru ispod snimke na YouTubeu.

Također, autor snimke apelira na ljude da obrate više pažnje na noćno nebo, te da bi trebali uvijek sa sobom nositi kamere kako bi mogli snimiti ovakve događaje.

"Uvijek sa sobom nosim kameru jer mi se slični događaj doživio prije nekoliko godina. Smatram da bi ljudi trebali češće gledati nebo i uz sebe imati kamere spremne za snimanje", kaže Space999dude.

Uradak je pokrenuo pravu javnu raspravu na YouTube gdje su neki korisnici osporavali vjerodostojnost snimke. Kako bi odgovorio na napade, Space999dude je objavio i drugi, duži video istog događaja u kojemu se isti objekt vidi i u daljini i zumiran.

No, nastranu sva naklapanja o autentičnosti snimke, ako želite sami provjeriti vjerodostojnost događaja pogledajte video:

08.02.2012. 17:37:46
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh