« Hi-tech
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
GROZNO

Facebook uvodi pop-up objave?!

Skočne (pop-up) objave imaju polje za unos teksta kako biste mogli unijeti svoj komentar, a postoji i opcija hoćete li vidjeti cijelu objavu ili ju sakriti

Ovo je definitivno grozna novost...
Ovo je definitivno grozna novost... (Facebook)
Više o

Facebook

,

skočne objave

,

pop up objave

Facebook testira novu mogućnost za desktop računala koja će pojedine objave pogurati na dno vašeg preglednika, slično kao kad dobijete poruku od prijatelja. Googleov Gmail ima sličnu značajku s instant porukama u svom dijelu zaduženom za sastavljanje e-pošte.

Skočne (pop-up) objave imaju polje za unos teksta kako biste mogli unijeti svoj komentar, a postoji i opcija hoćete li vidjeti cijelu objavu ili ju sakriti.

Nova značajka trebala bi olakšati sudjelovanje u razgovorima tako što će otvoriti prozor kad netko komentira vašu objavu, odgovori na vaš komentar ili vas označi u komentaru. Bit će moguće isključiti obavijesti na padajućem izborniku u objavi kako vam ne bi stalno stizale.

Facebook ju, čini se, trenutno testira na malom broju korisnika, kao što je radio s brojnim drugim značajkama. Nije poznato koliko traje testiranje, kao ni po kojim mjerilima će obična objava postati pop-up post.

Da će nas ubiti od živciranja, sigurno hoće...

15.02.2017. 17:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh