« Hi-tech
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
BIIG BROTHER

Facebook potpuno ukida demokraciju

Hoće li to napokon biti kraj Facebooka? Možda, ako netko smisli nešto bolje i omogući prebacivanje svega s Facebooka na to

Facebookova nova politika je - daj pare!
Facebookova nova politika je - daj pare! (Facebook)
Više o

Facebook

,

postavke privatnosti

,

spam

,

neželjene poruke

Ako ste mislili da je fora što šef Facebooka izgleda kao prosječni geek koji hoda uvijek u istoj majici i trapericama, sa šlapama za plažu na nogama, brzo ćete promijeniti mišljenje. Milijarde i dionice su promijenile priču za 180 stupnjeva, i Facebook mora brzo postati mašina za zaradu još većih gomila novaca.

Do sada je na Facebooku vladala, makar prividna i prozirna, demokracija. Naime, do sada ste mogli na novosti na Facebooku reagirati u roku od 7 dana, i ako bi više od 7 tisuća ljudi napravilo buku, pokretao se sustav glasanja želite li novu uslugu ili ne. Zaboravite, s tim je gotovo.

Od sada se možete javiti direktorici za privatnost i, možda, dočekati odgovor u svom životnom vijeku, a promjene će Facebook uvoditi kako im se svidi.

Za početak, kombinirat će podatke o korisnicama s bazom korisnika Instagrama koji su nedavno kupili te omogućiti nesmetanu i brzu komunikaciju i, zapravo, voditi prema integraciji svih korisničkih računa koje imate na servisima u vlasništvu Facebooka.

Nadalje, osim što vam konstantno smanjuju doseg vaših postova, smanjit će ograničenja za kontaktiranje drugih članova, što praktično znači da će vas svi lokalni i globalni biznisi, koji se po mogućnosti i reklamiraju na Facebooku, moći zasipati svojim ponudama ... 

Hoće li to napokon biti kraj Facebooka? Možda, ako netko smisli nešto bolje i omogući prebacivanje svega s Facebooka na to.

22.11.2012. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh