« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
PRISTUP OMOGUĆEN

Facebook nakon najgoreg pada u četiri godine opet radi

Bez pristupa Facebooku ostali su korisnici u SAD-u, Europi i Južnoj Americi, a tvrtka je priopćila da je do isključenja mreže došlo zbog greške u sustavu

Mark Zuckerberg
Mark Zuckerberg (Getty Images)
Više o

Facebook

,

Kim Han-sol

Facebook je ponovno proradio nakon što je bio nedostupan dva i pol sata u četvrtak kasno navečer i petak u noći a programer socijalne mreže je na svom blogu izvijestio da je to bilo "najgori pad mreže u više od četiri godine".

Bez pristupa Facebooku ostali su korisnici u SAD-u, Europi i Južnoj Americi, a tvrtka je priopćila da je do isključenja mreže došlo zbog greške u sustavu. Glasnogovornik tvrtke potvrdio je da su stranice Facebooka ponovno u funkciji, a programer Robert Johnson se u svom blogu ispričao zbog incidenta.

Johnson je napisao da se zbog rješavanja problema u automatiziranom sustavu moralo onemogućiti pristup stranicama te da je problematičan dio sustava sada isključen i da se traži trajno rješenje. Ovaj slučaj dogodio se nakon prekida usluga koji se dogodio u srijedu i samo koji tjedan pred premijeru filma "Društvena mreža" o usponu tvrtke. (hina/metro-portal)

24.09.2010. 13:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh