« Život
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
WTF?

Facebook Messenger tjerat će vas na chatanje s nepoznatima?

Iako će vas Facebook uskoro tjerati na chat s ljudima iako to ne želite s predlaganjem teme za razgovor, nekome tko flerta s potencijalnim partnerom može biti korisno

Facebook stalno smišlja nove gluposti
Facebook stalno smišlja nove gluposti (Facebook)
Više o

Facebook Messenger

,

chatanje

Facebook Messenger je odlučio uvesti neke inovacije. Nakon što su neke beta korisnici Messengera dobili novu opciju Data Saver, koja će omogućiti da se uštedi na prijenosu podataka preko aplikacije, sada je na red došla nova 'tema'.

Naime, posljednji pokušaj su 'conversation topics' ili 'prijedlozi tema', koji korisnicima predlažu temu za raspravu na chatu.

Prijedlozi se generiraju na osnovu aktivnosti na Facebooku, kao što su planirani događaji, stranice koje se prate i slično.Opcija je trenutno moguća samo na ograničenom broju uređaja, a uskoro će se proširiti.

Sugestije će se nalaziti ispod imena korisnika u vidu notifikacije koja obavještava o njihovim posljednjim ili aktualnim nakanama ili aktivnostima.

Ideja ovoga je vrlo jednostavna - zamišljena je kao alat za započinjanje razgovora s novim prijateljima, ali i dobar način obnove razgovora sa starim poznanicima.

S druge strane, Messenger ovako dodatno brine za one koji smatraju da tehnologije mijenjaju ulogu čovjeka.

Ipak, iako će vas Facebook uskoro tjerati na chat s ljudima iako to ne želite s predlaganjem teme za razgovor, nekome tko flerta s potencijalnim partnerom može biti korisno.

18.10.2016. 18:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh