« Hi-tech
objavljeno prije 8 godina i 5 mjeseci
CASHHH

Facebook bi naplaćivao spamanje potpunih stranaca?

Zuckyjeva se ekipa dosjetila jadu i misliti omogućiti zaobilaženje filtera koje su sami osmislili u zamjenu za, pogađate, lovu

Živjeli spameri s lovom
Živjeli spameri s lovom (Arhiva)
Više o

Facebook

,

postavke privatnosti

,

privatne poruke

,

inbox

Facebook grčevito pokušava pronaći nove izvore prihoda kako im dionica ne bi završila u bunaru, a oni na stupu srama, pa su došli na ideju koja je, blago rečeno, nevjerojatno stupidna i loša.

Naime, sada već možete slati poruke potpunim strancima na Facebooku, što je već prilično neugodno, jer morate ponovno kopati po postavkama privatnosti kako vam svaka budala ne bi poslala nešto što je njemu/njoj velika fora.

Zuckyjeva se ekipa dosjetila jadu i misliti omogućiti zaobilaženje filtera koje su sami osmislili u zamjenu za, pogađate, lovu. I to ne bilo kakvu - svaka poruka potpunom strancu koja će mu doći u inbox kao da je poruka od pravog prijatelja. Razliku između spama i ovoga ne vidimo, osim u činjenici da Facebook puni kasicu-prasicu.

U demagoškom priopćenju Facebooka oni na ovaj način misle smanjiti broj neželjenih poruka?!

21.12.2012. 20:27:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Hrvoje
    23.12.2012. 12:17
    Facebook bi trebao razmisliti o kompletnoj promjeni strukture svojeg sadržaja, svi znamo da je u pitanju novac, nije to ništa loše, ali na ovakav bolestan način to vodi u još veću moralnu propast ove nu sam neznam zašto najpopularnije društvene mreže, mreže koja bi da ima prave osobe mogla imati najjači internet marketing na svijetu.
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh