« Život
objavljeno prije 7 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

EurekaKids dječje igračke za razvoj i bezbrižnu igru

EurekaKids, španjolski brand dječjih igračaka predstavio je svoj asortiman didaktičkih, ali i razvojnih igračaka pretežno napravljenih od drveta i platna

Ekološke i prirodne igračke
Ekološke i prirodne igračke (Arhiva)
Više o

igračke

,

EurekaKids

,

dječje igračke

EurekaKids igračke većinom su napravljene od drveta ili platna, a pri izradi korištene su isključivo prirodne boje, pa su stoga sigurne, originalne i visokokvalitetne i namijenjene bezbrižnoj dječjoj igri, učenju. Asortiman prati napredak i kvalitetan razvitak djeteta od najranije dobi. Proizvode se pod strogim nadzorom stručnjaka, a njihov nastanak rezultat je potreba djece za pedagoškim, rekreacijskim i estetskim vrijednostima koji potiče maštu i kreativnost kod djece. Ove šarene igračke pogodne su i za djecu s posebnim potrebama ili poteškoćama u razvoju.

U EurekaKids-u posebno pažnju posvećuju ekologiji, te im je cilj naučiti djecu koliko je važno živjeti u skladu s prirodom, a to pokazuju na najbolji način - kroz visoko standardiziranu ekološku proizvodnju.

Prilikom promocije EurekaKids, održana je i radionica na temu „Razvoj dječje motorike u najranijoj dobi" koju je održala gđa. Anita Struški (bacc. med. techn) patronažna sestra s velikim iskustvom u ranom otkrivanju motoričkih poremećaja kod djece.

Dječja motorika je veoma važna za kontinuirani razvoj djeteta i potrebno je o njoj voditi računa, te pratiti promjene koje se događaju sukladno s razvojem djece. Naime, djeca od rođenja prolaze različite faze razvitka i bitno je pravilno utjecati na njih. Finu motoriku definira se kao niz koordiniranih pokreta mišića šake, zglobova i kostiju, a djeca ju razvijaju kroz svakodnevne aktivnosti koje uključuju odijevanje, korištenje pribora za jelo i igru.

Upravo je igra sastavni dio djetetovog života, a EurekaKids igračke su prilagođene pravilnom razvitku djetetove motorike.

Posjetom EurekaKids trgovini u Arena centru učinit ćete sretnim svako dijete, a i roditelji mogu biti sigurni da će odabrana igračka omogućiti pravilan razvoj i potaknuti maštu i kreativnost.

12.04.2017. 15:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh