« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
SKRIVENE PORUKE

Erotski snovi i njihovo značenje - 2. dio

Saznajte što znači kad sanjate vatreni klinč s nadređenim, bivšim, najboljim prijateljem ili vas 'u akciji' gleda masa ljudi

Erotska sanjarica
Erotska sanjarica (Shutterstock)
Više o

erotski snovi

,

kako koristiti puder

,

seks

Točna interpretacija snova koji na nas ostave snažan dojam uvijek je prvo što poželimo nakon što noćne avanture završe. U tom smislu najzanimljiviji su erotski snovi o čijim smo skrivenim porukama već nešto i napisali. Evo što znače neki od njih koje najčešće imamo:

Seks s bivšim

Muče vas erotski snovi u kojima je vaš bivši glavni protagonist? Vjerojatno vas takvi snovi žele uputiti na neki neriješen detalj iz vaše prošlosti. Najbolje da se s njim nađete i razgovorom riješite sve ono što vas muči. Vaši erotski snovi ne znače nužno da vam nedostaje određena osoba već da vam nedostaju svi sretni trenuci koje ste s tom osobom proživjeli. A možda vam nedostaje i njegova blizina ili karakteristike zbog kojih ste se zaljubili. Svakako je najbolje je da skupite hrabrost i nazovete ga.

Seks s nadređenim

To su, osobito među ženama, vrlo česti erotski snovi zbog kojih će se zacrvenjeti kad idući put sretnu nadređenog. Bez brige, takvi snovi ne skrivaju tajnu požudu u vama. Najvjerojatnije vas privlači položaj te osobe. Privlači vas moć i utjecaj, a seksom ste se tome najviše približili. Ako želite unaprjeđenje s nadređenim ugovorite sastanak, a strastveni seks najbolje zaboravite.

Seks u javnosti

Jeste li već sanjali da ste tijekom seksa bili potpuno goli usred prometne ulice,  a da su vas pritom gledali vaši prijatelji i poznanici? Takvi i slični erotski snovi su znak vaše želje za većom otvorenosti i iskrenosti na nekom vama važnom području života. Možda se iza tih erotskih snova skriva strah da vaša okolina neće prihvatiti vašeg novog partnera. Vaša se podsvijest želi očistiti i zato je vrijeme da se prestanete skrivati pred mogućim neodobravanjima društva.

Seks s najboljim prijateljem/prijateljicom

U stvarnom životu vam ne pada na pamet da budete intimni sa svojim najboljim prijateljem ili prijateljicom, ali zašto vam onda dolazi u erotske snove? Najčešće su odraz vaše želje i potrebe za prijateljstvom i podrškom. Druga mogućnost je da želite biti sličniji svom prijatelju, jer se divite nekim njegovim/njenim osobinama ili potezima koje vaš um pokušava kopirati.

Seks sa slavnom osobom

Tumačenje takvih erotskih snova ovisi o tome tko u snu ima glavnu ulogu. Najčešće su takvi snovi samo odraz privlačnosti prema određenoj slavnoj osobi dok neki od njih (snova) kriju želju za takvim životom. Vašem životu možda treba doza glamura i uzbudljivosti, a u isto vrijeme želite da vam se više dive i da vas poštuju.

Ako vas zanimaju značenja i drugih snova, a ne samo erotskih, možda odgovore pronađete ovdje.

>> sanjarica

Izvor: Intimatemedicine.com.hr

10.06.2010. 12:55:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
 1. avatar
  Belinda
  10.06.2010. 13:29
  ja često sanjam seks s tipom koji mi je odvratan. to su bivši prijatelji moje obitelji s kojima smo se posvađali baš zato jer je čovjek gad. Ima netko ideju što to znači, a da mi ne kaže da ja podsvjesno njega želim jer to stvarno nije istina
 2. avatar
  biba
  11.06.2010. 18:36
  možda ne želiš njega podsvjesno nego takav tip muškarca? više voliš zločeste dečke
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh