« Hi-tech
objavljeno prije 1 godinu i 9 mjeseci
EPSON

Epsonovi skeneri stekli su priznanje na tržištu

U doba kada se sve veći broj organizacija okreće digitalizaciji dokumenata, osvojene nagrade DataMaster Lab Awards potvrđuju svestranost i kvalitetu Epsonovih uređaja

Epson skeneri
Epson skeneri (Epson)
Više o

Epson

,

skeneri

Po završetku rigoroznog ispitivanja kojeg provode poznati stručnjaci iz neovisne ispitivačke kuće DataMaster Lab tvrtka Epson osvojila  je sedam nagrada DataMaster Lab za 2022. godinu, što potvrđuje visoku kvalitetu i jednostavnost uporabe Epsonovih uređaja.

Nagrade dolaze u trenutku kada se tvrtke sve više okreću digitalizaciji dokumenata koja omogućuje uspostavljanje hibridnih radnih  okruženja, poboljšava razmjenu dokumenata i pritom osigurava njihovu bolju zaštitu.

Epsonovi proizvodi pomeli su konkurenciju u kategorijama uređaja s najboljom kvalitetom slike, uređaja najjednostavnijih za uporabu i  uređaja koji pružaju najbolje korisničko iskustvo, čime je tvrtka Epson još jednom dokazala svoju posvećenost unaprjeđenju  poslovanja, ali i zadovoljavanju potreba korisnika.

Nagrade su osvojili sljedeći skeneri:

·       Epson DS-360W najbolja kvaliteta slike / omjer veličine datoteke

·       Epson DS-730N najbolja kvaliteta slike / omjer veličine datoteke

·       Epson DS-32000 najbolja kvaliteta slike / omjer veličine datoteke

·       Epson DS-30000 najbolja kvaliteta slike / omjer veličine datoteke

·       Epson DS-730N najbolje korisničko iskustvo

·       Epson DS-32000 skener najjednostavniji za uporabu

·       Epson DS-30000 skener najjednostavniji za uporabu

Wiebke Bird iz tvrtke Epson Europe izjavio je: „Oduševljeni smo što su naše proizvode prepoznali stručnjaci jedne tako cijenjene institucije s visokim standardima, što potvrđuje vrijednost naših uređaja i jednostavnost njihove uporabe u radnim okruženjima."

Kada govorimo o kvaliteti slike, Edward Bilson iz DataMaster-a ističe: „Većina proizvođača opreme za obradu slika nude opcije za sažimanje datoteka kojima se može smanjivati veličina datoteka i trošak njihove pohrane za deset ili više puta. U tom nastojanju za čim većim sažimanjem datoteka, međutim, često može doći do gubitka kvalitete slika.

Ovu nagradu su stoga osvojili skeneri koji omogućuju izradu malih PDF datoteka čija je pohrana u oblaku ekonomičnija, no kvaliteta sadržaja i dalje besprijekorna."

Na pitanje o osvojenim nagradama u kategoriji uređaja koji pružaju najbolje korisničko iskustvo, Bilson odgovara: „U usporedbi s konkurentnim uređajima koji su prošli ista ispitivanja u neovisnom laboratoriju DataMaster Lab-a, skeneri koji su osvojili ovu nagradu imaju široki raspon intuitivnih značajki i funkcija te vrlo dobro obrađuju originale. Korisnici ovih nagrađivanih uređaja svakako mogu računati na veću produktivnost!"

25.07.2022. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh