Metro-portal.hr

objavljeno 25.07.2022. 10:01:00
EPSON

Epsonovi skeneri stekli su priznanje na tržištu

U doba kada se sve veći broj organizacija okreće digitalizaciji dokumenata, osvojene nagrade DataMaster Lab Awards potvrđuju svestranost i kvalitetu Epsonovih uređaja

Epson skeneri
Epson skeneri (Epson)

Po završetku rigoroznog ispitivanja kojeg provode poznati stručnjaci iz neovisne ispitivačke kuće DataMaster Lab tvrtka Epson osvojila  je sedam nagrada DataMaster Lab za 2022. godinu, što potvrđuje visoku kvalitetu i jednostavnost uporabe Epsonovih uređaja.

Nagrade dolaze u trenutku kada se tvrtke sve više okreću digitalizaciji dokumenata koja omogućuje uspostavljanje hibridnih radnih  okruženja, poboljšava razmjenu dokumenata i pritom osigurava njihovu bolju zaštitu.

Epsonovi proizvodi pomeli su konkurenciju u kategorijama uređaja s najboljom kvalitetom slike, uređaja najjednostavnijih za uporabu i  uređaja koji pružaju najbolje korisničko iskustvo, čime je tvrtka Epson još jednom dokazala svoju posvećenost unaprjeđenju  poslovanja, ali i zadovoljavanju potreba korisnika.

Nagrade su osvojili sljedeći skeneri:

·       Epson DS-360W najbolja kvaliteta slike / omjer veličine datoteke

·       Epson DS-730N najbolja kvaliteta slike / omjer veličine datoteke

·       Epson DS-32000 najbolja kvaliteta slike / omjer veličine datoteke

·       Epson DS-30000 najbolja kvaliteta slike / omjer veličine datoteke

·       Epson DS-730N najbolje korisničko iskustvo

·       Epson DS-32000 skener najjednostavniji za uporabu

·       Epson DS-30000 skener najjednostavniji za uporabu

Wiebke Bird iz tvrtke Epson Europe izjavio je: „Oduševljeni smo što su naše proizvode prepoznali stručnjaci jedne tako cijenjene institucije s visokim standardima, što potvrđuje vrijednost naših uređaja i jednostavnost njihove uporabe u radnim okruženjima."

Kada govorimo o kvaliteti slike, Edward Bilson iz DataMaster-a ističe: „Većina proizvođača opreme za obradu slika nude opcije za sažimanje datoteka kojima se može smanjivati veličina datoteka i trošak njihove pohrane za deset ili više puta. U tom nastojanju za čim većim sažimanjem datoteka, međutim, često može doći do gubitka kvalitete slika.

Ovu nagradu su stoga osvojili skeneri koji omogućuju izradu malih PDF datoteka čija je pohrana u oblaku ekonomičnija, no kvaliteta sadržaja i dalje besprijekorna."

Na pitanje o osvojenim nagradama u kategoriji uređaja koji pružaju najbolje korisničko iskustvo, Bilson odgovara: „U usporedbi s konkurentnim uređajima koji su prošli ista ispitivanja u neovisnom laboratoriju DataMaster Lab-a, skeneri koji su osvojili ovu nagradu imaju široki raspon intuitivnih značajki i funkcija te vrlo dobro obrađuju originale. Korisnici ovih nagrađivanih uređaja svakako mogu računati na veću produktivnost!"

25.07.2022. 10:01:00
http://metro-portal.hr/epsonovi-skeneri-stekli-su-priznanje-na-trzistu/138654/