« Hi-tech
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

Epsonovi novi POS printeri

Epson najavljuje brzi i ekološki najučinkovitiji POS pisač za prodavače i ugostitelje

Nova linija Epson POS printera
Nova linija Epson POS printera (Epson)
Više o

POS

,

Epson

,

printeri

Epson je lansirao svoju najnoviju generaciju brzih POS pisača T88 serije.

Nadovezujući se na uspjeh svojih prethodnika, novi POS pisač TM-T88VII ima niz poboljšanja u dizajnu, povezivanju, upotrebljivosti i brizi o okolišu. Potpuno kompatibilan sa svojim prethodnicima T88V i T88VI, novi TM-T88VII prilagođen je zahtjevima zauzetih trgovačkih lanaca i ugostiteljskih objekata diljem EMEAR područja.

Novi POS pisač dolazi uz mnoge ekološke prednosti, uključujući uske rubove ispisa radi uštede papira, nisku potrošnju energije i smanjenu razinu buke. Pisač je također kompatibilan s ekološkim termalnim papirom bez fenola.

Kao vodeći Epsonov POS pisač računa, novi TM-T88VII nudi najbržu dostupnu brzinu ispisa na današnjem tržištu s ispisom do 500 mm/s.

Dodatne značajke uključuju višejezične funkcije, nove LED indikatore i automatsko bežično ispisivanje pojedinosti o pogrešci. Također uključuje Epsonovu nagrađivanu i vrlo pouzdanu ispisnu glavu koja može pružiti preko 20 milijuna linija ili 200 kilometara ispisa, s MTBF-om od 360.000 sati. TM-T88VII potpuno je kompatibilan s postojećim softverima T88V i T88VI, a pisač zauzima istu površinu kao prethodni modeli, što znači da se tvrtke mogu brzo opremiti novim pisačem bez dodatnih troškova, zastoja u radu ili bilo kakve potrebe za promjenom dizajna ili izgleda prostora na postojećim prodajnim mjestima.

Dostupan u crnoj i bijeloj boji, s novim dizajnom gornjeg poklopca; Epson TM-T88VII može se dinamički dijeliti s PC-POS terminalima, mobilnim uređajima i oblakom. S ugrađenim Ethernet i USB sučeljima, zajedno s opcijama uključujući serijski port, USB napajanje i WiFi, pisač sadrži fleksibilnost za povezivanje s gotovo svim sustavima. Također olakšava ispis iz web-aplikacija korištenjem Epsonove ePOS-Print ili korištenjem tehnologije Server Direct Print za ispis izravno s weba.

Novi TM-T88VII bit će dostupan diljem EMEAR područja od 1. listopada 2021.

Piše: Sanja Ledinek
11.09.2021. 11:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh