Metro-portal.hr

objavljeno 11.09.2021. 11:01:00
NOVOSTI

Epsonovi novi POS printeri

Epson najavljuje brzi i ekološki najučinkovitiji POS pisač za prodavače i ugostitelje

Nova linija Epson POS printera
Nova linija Epson POS printera (Epson)

Epson je lansirao svoju najnoviju generaciju brzih POS pisača T88 serije.

Nadovezujući se na uspjeh svojih prethodnika, novi POS pisač TM-T88VII ima niz poboljšanja u dizajnu, povezivanju, upotrebljivosti i brizi o okolišu. Potpuno kompatibilan sa svojim prethodnicima T88V i T88VI, novi TM-T88VII prilagođen je zahtjevima zauzetih trgovačkih lanaca i ugostiteljskih objekata diljem EMEAR područja.

Novi POS pisač dolazi uz mnoge ekološke prednosti, uključujući uske rubove ispisa radi uštede papira, nisku potrošnju energije i smanjenu razinu buke. Pisač je također kompatibilan s ekološkim termalnim papirom bez fenola.

Kao vodeći Epsonov POS pisač računa, novi TM-T88VII nudi najbržu dostupnu brzinu ispisa na današnjem tržištu s ispisom do 500 mm/s.

Dodatne značajke uključuju višejezične funkcije, nove LED indikatore i automatsko bežično ispisivanje pojedinosti o pogrešci. Također uključuje Epsonovu nagrađivanu i vrlo pouzdanu ispisnu glavu koja može pružiti preko 20 milijuna linija ili 200 kilometara ispisa, s MTBF-om od 360.000 sati. TM-T88VII potpuno je kompatibilan s postojećim softverima T88V i T88VI, a pisač zauzima istu površinu kao prethodni modeli, što znači da se tvrtke mogu brzo opremiti novim pisačem bez dodatnih troškova, zastoja u radu ili bilo kakve potrebe za promjenom dizajna ili izgleda prostora na postojećim prodajnim mjestima.

Dostupan u crnoj i bijeloj boji, s novim dizajnom gornjeg poklopca; Epson TM-T88VII može se dinamički dijeliti s PC-POS terminalima, mobilnim uređajima i oblakom. S ugrađenim Ethernet i USB sučeljima, zajedno s opcijama uključujući serijski port, USB napajanje i WiFi, pisač sadrži fleksibilnost za povezivanje s gotovo svim sustavima. Također olakšava ispis iz web-aplikacija korištenjem Epsonove ePOS-Print ili korištenjem tehnologije Server Direct Print za ispis izravno s weba.

Novi TM-T88VII bit će dostupan diljem EMEAR područja od 1. listopada 2021.

Piše: Sanja Ledinek
11.09.2021. 11:01:00
http://metro-portal.hr/epsonovi-novi-pos-printeri/134076/