« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 9 godina i 7 mjeseci
MODNA JESEN

ELFS-i oduševili publiku drugog dana Perwoll FASHION.HR-a

Dizajnerski je dvojac i ovaj put pokazao bogatu i raznoliku kolekciju namijenjenu svima koji modu doživljavaju kao zabavu

ELFS-i opet sjajni
ELFS-i opet sjajni (Fashion.hr)
Više o

Fashion.hr

,

ELFS

,

revija

Popularni modni dvojac ELFS održao je u srijedu svoju prvu reviju u sklopu Perwoll FASHION.HR-a pod sponzorstvom Beck's-a i medijskim pokroviteljstvom Cosmopolitana te ispunio očekivanja obožavatelja pripremivši pravi scenski spektakl na pisti povodom jubilarnog desetog rođendana.

Dizajnerski je dvojac i ovaj put pokazao bogatu i raznoliku kolekciju namijenjenu svima koji modu doživljavaju kao zabavu. „Napravili smo jednu izrazito trendovsku kolekciju koja je kao stvorena za selfije i lajkanje. U njoj je prisutan jedan ironični odmak, svojstven našem modnom rukopisu. Ove sezone definitivno je naglasak na individualnosti. Moda je došla do razine kada je sve viđeno, sve reinterpretirano, a ciklus modnih krugova se troši brže nego ikad",  poručuju Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, dizajneri modnog branda ELFS.

Kolekciju obilježavaju printevi koji dočaravaju bajkovit ugođaj u svečanom dijelu u kojem se provlače motivi čipke, leptira, buba, ptica, a u casual dijelu su pak duhovitiji te se referiraju na konzumeristički duh našeg vremena. Posebno trendi su printevi s portretima top modela '90.-ih, akcijskih junaka te gumenih bombona koji još jednom pokazuju duhoviti odmak u kolekciji.

Perwoll FASHION.HR nastavlja se večeras u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma revijama Martine Felje, Ane Jagić, Vesne Spose, Krie designa i modnog branda Obekei. 

16.10.2014. 14:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh